Een bijzonder object met vele mogelijkheden. Een appartementsrecht op de begane grond met aan de straatzijde een ruime GARAGE en aan de tuinzijde drie verblijfsruimtes, een keuken en een badkamer. Een besloten tuin met veel privacy aan de -rustige- achterzijde. LET OP: Het object heeft (nog) geen woonbestemming.

INDELING: Entree via oprit en garagedeuren aan de straatzijde. Ruime, goed bruikbare garage met plek voor grote auto, een praktische werkhoek en een wasruimte met opstelplaats voor de wasmachine en -droger.
Deur naar centraal gelegen hal, toegang tot wc en badkamer met vaste wastafel, ligbad en douche. Tussenliggende verblijfsruimte, in gebruik als gastenverblijf. Aangrenzend een ruime woon-/eetkamer met openslaande deuren naar de tuin en toegang tot een beknopte keuken. Achter de keuken een verblijfsruimte in gebruik als slaapkamer. Sfeervolle tuin met veel privacy.

LOCATIE: In het hart van het Zeeheldenkwartier, gelegen in een zijstraat van de Piet Heinstraat met zijn talloze leuke winkels, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden. Vlakbij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein en Piet Heinplein. Bovendien op steenworp afstand van supermarkten, de Paleistuin, binnenstad en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations en natuurlijk het Noordzeestrand en Scheveningen Haven.

VERDER Bouwjaar 1880, eigen grond, renovatie van gas-, water- en elektraleidingen in 2010, dak uitbouw 2010, Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopovereenkomst worden ouderdoms-, funderings-, materialen- en milieuclausules opgenomen, VvE in oprichting, oplevering in overleg.

Interesse in dit object? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.