Over ons 2017-08-11T14:17:43+02:00

Over ons

Het kantoor van Anna
Het kantoor van Anna

Daarom Anna’s Makelaardij!

Kennis, kunde en karakter. Dat is min of meer het DNA van Anna’s Makelaardij. Wij – Vera Wessel en René Alberts – zijn allebei beëdigd makelaar en lid van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Dit lidmaatschap zorgt ervoor dat wij elk jaar weer onze vakkennis up to date houden en zo op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Wij zijn ook aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en Funda.

Vorstelijke behandeling

Sinds 1989 opereert Anna’s Makelaardij vanuit een karaktervol kantoor in de Anna Paulownastraat. De straat is vernoemd naar de Russiche prinses die koningin werd van Nederland. In de schaduw van de Koninklijke Stallen bieden wij een vorstelijke dienstverlening aan iedereen die bij ons aanklopt voor aankoop, verkoop, verhuur en taxatie van een woning. Naast onze expertise op het gebied van vastgoed wenden wij ook onze kennis van onder meer de Haagse huizenmarkt aan.

Kennis van Haagse huizenmarkt

We kennen de wijken waarin wij actief zijn door en door: Centrum, Zeeheldenkwartier, Regentessekwartier, Duinoord, de Archipel, Zorgvliet, Kijkduin, Bomenbuurt, Valkenboskwartier, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Scheveningen, Statenkwartier, Bohemen, Westbroekpark en Duttendel, Kijkduin, rond het Zuiderpark, Heesterbuurt, Bloemenbuurt, Waldeck, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Marlot, Willemspark, Vogelwijk, Statenkwartier, Belgisch Park.

Naast de ontwikkelingen in de buurt weten we ook welke specifieke aandacht het vaak oudere vastgoed vereist. Ook op dat gebied kunnen wij u dus betrouwbaar en deskundig adviseren.

Goed gesprek

Uiteraard begint elke samenwerking met een ontspannen en persoonlijk gesprek. Op die manier krijgen wij een goed beeld van uw woonwensen en uw persoonlijke situatie. En zo kunnen wij u helpen een woning te kopen, te verkopen of te verhuren alsof het de onze is.

Altijd kennis van zaken

Onze lijnen zijn kort. In ons kantoor, in de buitendienst, per mail of aan de telefoon krijgt u direct met de makelaar te maken. Omdat stagiaires of assistenten niet in de buitendienst werken, is uw dossier alleen in handen van uw makelaar. Dat garandeert altijd kennis van zaken. Op die manier bent u tijdens het gehele proces verzekerd van een professionele, vorstelijke aanpak.

U bent altijd verzekerd van een professionele, vorstelijke aanpak