Wat een bijzondere parterre!
Midden in het populaire Zeeheldenkwartier gelegen, zeer ruime parterrewoning met zonnige achtertuin. Deze voormalige bedrijfsruimte is door de huidige eigenaren met zorg en liefde omgebouwd naar een comfortabel en bijzonder woonhuis.
Centrale ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen. Op korte fietsafstand van de Haagse binnenstad, NS stations en het Noordzeestrand. Winkels voor dagelijkse boodschappen en gezellige pleinen met vriendelijke terrassen om de hoek.

INDELNG:
Ruime entreehal met groepenkast en gang met toegang tot de wc-ruimte met fontein (en achterliggende bergkast).
Dubbele deuren naar een zeer ruime ZITKAMER met unieke plattegrond. De contouren van de voormalige bedrijfsruimte zijn nog goed zichtbaar. In het midden -tussen de zit- en eetkamer- staat een fier, vrijstaand, KEUKENblok met professioneel Lacanche gasfornuis voor de fanatieke thuis-kok, een ingebouwde Bosch vaatwasser en een mooi natuurstenen werkblad met spoelbak. Rondom het keukenblok is voldoende ruimte om de kookactiviteiten gade te slaan.
Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een ruime EETKAMER met twee sets openslaande deuren naar de achtertuin. Een fraai op maat gemaakte boekenkast met opstelplaats voor de cv-ketel, maakt deze kamer compleet.
Tussengelegen SLAAPKAMER met openslaande deuren naar de eetkamer en toegang tot de badkamer met inloopdouche en dubbele vaste wastafel. Deze badkamer heeft bovendien een toegangsdeur naar de woonkamer.
Vloerdecoratie: de woning is grotendeels voorzien van een fraaie, massief eiken vloer.

TUIN De achtertuin ligt op het zuidoosten en is voorzien van een houten schuur. De tuin is tevens bereikbaar via een afgesloten poort.

Bijzonderheden:
- gebouwd op erfpachtgrond, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;
- woonoppervlakte circa 111m2;
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Zeeheldenkwartier;
- actieve VvE met een bijdrage van € 100,- per maand;
- ouderdoms-, funderings-, materialen- en milieu-clausules in NVM koopakte;
- oplevering kan snel.