Zoekt u een energiezuinige loft op de begane grond, gerenoveerd met hoogwaardige, klassieke, duurzame materialen met een tuin op het zuiden? Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen, want dit is precies wat wij aanbieden. Dit comfortabele, liefdevol verbouwde appartement met zowel industrie?le als klassiek details is bij uitstek geschikt voor koppels zonder kinderen en voor personen die alleen wonen. Het appartement is volledig gelijkvloers. De indeling met de ruime openslaande deuren door het hele pand maken dit appartement een leeftijdsbestendige woning.
Gelegen aan de gewilde Hugo de Grootstraat in het Zeeheldenkwartier, is deze loft op de begane grond door de huidige eigenaren met liefde, zorg en aandacht gerenoveerd. De voormalige bedrijfsruimte heeft een ruime hal met een toilet met fontein en een achterliggende kelderruimte. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de woonruimte met hoge plafonds (3.80m). Deze ruimte heeft een vrije indeling. In het hart van de loft vindt u een hoogwaardig keukeneiland met een semiprofessioneel Lacanche fornuis. Dit keukeneiland is voorzien van een krachtige design afzuigkap die ook meteen het werk in de keuken verlicht. Het eiland geconstrueerd om samen te koken, een drankje te drinken en bij te praten. De ruimte van de loft kunt u verder naar eigen inzicht indelen. De huidige eigenaren hebben zowel de eettafel aan de voorzijde (de straatzijde) gehad als nu aan de achterzijde (tuinzijde). Aan de tuinzijde van het huis vindt u een op maat gemaakte boekenkast vervaardigd uit verschillende soorten notenhout.
De achterzijde van de loft laat het licht binnenstromen door vijf openslaande deuren die uitkomen op de tuin. De tuin is voorzien van een achterom, waardoor het makkelijk is om fietsen door de eigen tuinpoort naar het tuinhuisje te brengen.
Zowel vanuit het voorste gedeelte van het huis als vanuit het achterste gedeelte van het huis heeft u toegang tot de
slaapkamer met een ruime kledingkast. De slaapkamer is een oase van rust, waar u volledig afgesloten bent van het stadsleven, indien u dat wenst. Tegelijkertijd zorgen de dubbele openslaande deuren met glas ervoor dat het zomerlicht goed naar binnen kan, terwijl in de winter de warmte bewaard kan blijven. De slaapkamer geeft toegang tot de badkamer met een ruime inloopdouche en dubbele vaste wastafel. Deze badkamer heeft bovendien een toegangsdeur naar de woonkamer.
De hoogwaardige, klassieke en duurzame materialen waaronder Belgisch hardsteen in de keuken en de badkamer, eikenhouten vloeren en hergebruikte antieke Franse tegels in de hal en in de keuken vormen een harmonisch geheel met de industrie?le details van dit voormalige bedrijfspand.


Bijzonderheden:
- gebouwd op erfpachtgrond, waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;
- woonoppervlakte circa 111m2;
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Zeeheldenkwartier;
- actieve VvE met een bijdrage van € 100,- per maand;
- ouderdoms-, funderings-, materialen- en milieu-clausules in NVM koopakte;
- oplevering kan snel.