Op zoek naar een goed geďsoleerde woning (met parkeerplaats!) in het Zeeheldenkwartier, een wijk van rond de voorlaatste eeuwwisseling? Anna’s biedt aan een benedenwoning (2002) met een unieke plattegrond en een parkeerplaats in de onderliggende garage. De woning beschikt over lange woonkamer met open keuken, een ruime badkamer, een slaapkamer (met een mogelijkheid voor een tweede slaapkamer) en een tuin met stenen berging. Wordt u de -creatieve- koper van dit bijzondere huis?

A rare opportunity has arisen to get yourself a fantastic home. Well positioned one bedroom house with a northeast facing garden. Enviably situated on Zeeheldenkwartier neighborhood, within walking distance to a plethora of local amenities including The Hague City Center. This unique house is situated on the ground floor and comprises a well-appointed lounge/dining area, an open plan kitchen featuring built-in appliances, a bedroom and a bathroom. It comes with a storages and a parking space (for sale separately).
For English see Funda English.

LOCATIE: In het hart van het Zeeheldenkwartier. Op een paar loopminuten van de Piet Heinstraat, de Prinsestraat en het Noordeinde. Straten met talloze leuke winkels, boetieks, cafés en eetgelegenheden. Vlakbij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein en Piet Heinplein. Bovendien op steenworp afstand van supermarkten, de Paleistuin, binnenstad en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations, en uiteraard het Noordzeestrand en Scheveningen Haven.

Indeling van het door ons aangeboden parterre-appartement.

ENTREE Gemeenschappelijke entree, entreehal met brievenbussen en meterkast, tussendeur, voordeur woning.
INDELING WONING Hal met de wc-ruimte met fontein en een kast met de elektrische installatie, de unit mechanische ventilatie en de opstelplaats Cv-ketel.
Bijzondere, maar liefst circa 20 meter lange zit-/eetkamer met open keuken. Het gedeelte aan straatzijde heeft een deur naar de bijkeuken (met de wasmachineaansluiting en wasmachine) en zou kunnen worden gebruikt als eet- of werkkamer (of tweede slaapvertrek). Het gedeelte aan de achter-/tuinzijde zou kunnen worden ingericht als woonkamer. Het achterste gedeelte van de woonkamer heeft een grote glazen pui met schuifdeur. De eenvoudige wandkeukenopstelling is ingericht met inbouwapparatuur. Aan tuinzijde is een ruime slaapkamer, bereikbaar via de hal en de woonkamer.
Tussenliggende, royale badkamer voorzien van een ligbad, douche en twee wastafels.
TUIN De schuifpui in de woonkamer biedt toegang tot de achtertuin. De tuin is noordoost georiënteerd.
BERGING Heel praktisch is de stenen buitenberging, bereikbaar vanuit de tuin.

PARKEERPLAATS In de parkeergarage is een privé parkeerplaats. Vraagprijs: EUR 27.500,00 kosten koper.

VVE woning: 102/1094-ste aandeel in een actieve VvE met een goed onderhoudsbeleid en reservefonds. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 128,20.
VVE parkeerplaats: 10/1094-ste aandeel in de VvE. De maandelijkse bijdrage: EUR 12,57.

VERDER Bouwjaar 2002, eigen grond, Rijks Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopovereenkomst worden (toekomstige) funderings- en milieuclausules opgenomen, oplevering per direct.
Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.