Design your own ROOF TERRACE. A stunning, well insulated four-bedroom apartment offering five star living in Benoordenhout with 3 balconies and a potential roof terrace. The property is luxuriously proportioned. The entertaining space in the apartment is spacious, bright and functional. The modern semi-open kitchen featuring built-in appliances. For English see Funda English.

De verkoper is met recht trots op dit fijne huis! Een prachtig gerenoveerde dubbele bovenwoning op de eerste, tweede en derde verdieping met drie woning-brede balkons, alsmede een door koper te realiseren dakterras. Het appartement werd vakkundig en met oog voor details gerenoveerd/verbouwd tot een buitengewoon stijlvolle, eigentijdse woning.

LOCATIE Huisnummer 85 tussen de winkelrijke Van Hoytemastraat en Van Alkemadelaan. Op korte loopafstand van het Haagsche Bos en Clingendael, op fietsafstand van de historische binnenstad, NS-stations CS en LvNOI, Scheveningen Bad. Openbaar vervoer om de hoek: Van Alkemadelaan, Wassenaarseweg.

INDELING Voordeur op straatniveau, hal met meterkast, binnentrap naar woonlaag.
EERSTE VERDIEPING Overloop met moderne wc-ruimte met fontein. Twee fraaie kamers met een kastenseparatie: aan straatzijde een zitkamer over de gehele breedte van de woning met natuurstenen schoorsteenmantel en een (gas) open haard; aan de achterzijde de eetkamer met een natuurstenen schoorsteenmantel en openslaande deuren naar een balkon. Het balkon ligt op het zuidoosten en vangt de ochtend- en middagzon.
De keukenruimte is in open verbinding met de eetkamer en heeft eveneens toegang tot het balkon. De luxe keukenopstelling is voorzien van een mooi (en hoog) werkblad, functionele lades, een close-in boiler, een besteklade, een elektrische kookplaat, een afzuigkap en Zanussi vaatwasser. Bovendien een kastenwand geoutilleerd met een Siemens combimagnetron, Zannussi ijskast met vriesvakje.
Vloerdecoratie: Merbau lamelparketvloer.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met glas-in-lood daklicht, wc-ruimte met fontein en open trap.
Aan de straatzijde ligt slaapkamer 1 over de volle breedte van de woning met openslaande deuren naar het balkon (noordwest). Aan achterzijde slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Het balkon (zuidoost) met balkonkast is eveneens woning-breed en is bereikbaar vanuit de twee slaapkamers.
Tussenliggende badkamer, bereikbaar via de overloop en hoofdslaapkamer. Deze ruime badkamer is smaakvol ingericht met een inloopdouche met regendouchekop, twee wastafels, handdoekradiator en luxe accessoires.
Vloerdecoratie: laminaat
DERDE VERDIEPING Overloop met kastruimte voorzien van de opstelplaats Cv-ketel en de wasmachine en deur naar het ‘terras'.
De vierde slaap-/werkkamer heeft openslaande deuren naar het (nog te realiseren) dakterras.

DAKTERRAS Recentelijk is de dakbedekking vernieuwd. Verkoper heeft ervoor gekozen de woning op te leveren zoals het nu wordt gepresenteerd en de indeling, inrichting en realisatie van een dakterras over te laten aan de inspiratie van de nieuwe eigenaar. Voor de aanleg van een dakterras is een vergunning (2017).

ISOLATIE Het dak is volledig geďsoleerd.
GELUIDISOLATIE Alle plafonds zijn vervangen en voorzien van akoestisch materiaal. Bovendien is de vloer van de woonkamers, hal en wc -ook- akoestisch geďsoleerd.

VVE Een/derde aandeel in een VvE met een zeer goed ad hoc onderhoudsbeleid.

VERDER: Bouwjaar 1932, eigen grond, Rijks Beschermd Stadsgezicht; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.