Een ideale locatie! En wat een fijn, weids uitzicht! Op de grens van woonwijk Archipel bieden wij aan: een aantrekkelijke driekamerwoning op de tweede verdieping, met een balkon en in de onderbouw een berging en (separaat te koop) PARKEERPLAATS.

ENTREE: De hoofdingang van appartementengebouw Couperusduin 3 is aan de Burgemeester Patijnlaan/Bonistraat of via de parkeergarage. Het appartement is bereikbaar met de lift en/of trappenhuis en een interne trap naar de onderliggende woonlaag.

INDELING WONING: Voordeur, royale binnenhal met een mooie boekenkast. Deze ruimte is nu in open verbinding met de woonkamer met OPEN KEUKEN. De sfeervolle WOONKAMER heeft toegang tot het woning-brede balkon/terras. Het BALKON/terras vangt de ochtendzon en biedt prachtig en weids zicht op de boomrijke Burgemeester Patijnlaan en een plantsoen met waterpartij aan de overzijde van de straat. De Siematic keukenopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur (5-pits gasstel, magnetron, ijs/vrieskast, oven) en een fraai Belgisch hardsteen aanrechtblad.
Aan de rustige binnentuin-zijde SLAAPKAMER 1 EN SLAAPKAMER 2.
Tussenliggende BADKAMER met ligbad, een wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger, een wc-ruimte met fontein, alsmede een praktische, diepe gangkast met de elektrische installatie.

BERGING In de onderbouw van het complex is een (fietsen-)berging.
INPANDIGE PARKEERPLAATS In de onderbouw van het complex is een privé parkeerplaats. Vraagprijs: EUR 22.500,00 k.k.

VVE WONING EN BERGING: 78/8598-ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 399,57 (INCLUSIEF stookkosten, aflossing/rente nieuwe kozijnen (EUR 181,17) en onder meer voor gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, schoonmaak, verzekeringen.
VVE PARKEERPLAATS: 2/8598-ste aandeel in de VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 8,04.

ISOLATIE: Een groot pluspunt is, dat in de jaren 2018 tot heden in alle woningen energiebesparende maatregelen zijn gerealiseerd: ramen, kozijnen en balkondeuren zijn uitgevoerd in een hoge kwaliteit hout en bevatten triple glas. Daken zijn geďsoleerd; individuele afrekening van gasgestookte centrale ketel en warmtepomp staat op stapel.

Bijzonderheden: bouwjaar 1980, Rijks Beschermd Stadsgezicht Archipel; erfpachtgrond met betaling van erfpachtcanon (woning: EUR 255,48 per jaar, parkeerplaats: EUR 42,66 per jaar), expiratiedatum: 31-12-2025 (de aanbiedingen voor de heruitgifte zijn beschikbaar); gezien het bouwjaar worden in de NVM-koopovereenkomst materialen- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).