Ruim twee-laags bovenhuis (139m2) met nog veel details uit de bouwperiode en een groot, zonnig terras (8m2).
Gelegen in de Daguerrestraat, tussen de Regentesselaan en de Beeklaan. Op korte afstand van openbaar vervoer, de inspirerende Weimarstraat en het terrasrijke Regentesseplein. Fijne en populaire woonomgeving met verscholen parels, zoals Emma's Hof, Sunny Court en sportpark De Verademing. Uitstekende verbinding met NS_Stations Den Haag Centraal en Hollands Spoor, zowel per fiets als met de tram. De Haagse binnenstad en het Noordzeestrand zijn met dezelfde tram bereikbaar en op de fiets goed en vlot bereikbaar.

Indeling van het bovenhuis met terras:
BEGANE GROND Entree op straatniveau, trap naar overloop op eerste etage.
EERSTE VERDIEPING Overloop met wc-ruimte en een vaste kast.
Zeer ruime voor- en achterkamer en suite met schuifdeuren-separatie voorzien van vier vaste kasten en twee natuurstenen schoorsteenmantels. Fraai gedecoreerd plafond met Jugendstil versieringen. Verrassende erker aan de voorzijde met goed zicht over de gehele straat. Voorzijkamer, geschikt als werkkamer. Een keuken in hedendaags Zweeds design maakt deze etage af.
TWEEDE VERDIPIENG Overloop met daklicht, de stookruimte en een grote vaste kast (geschikt te maken als tweede wc). Aan straatzijde een ruime slaapkamers en een zijkamer met een vaste kast. Aan de achterzijde: een sober ingerichte badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel in meubel en een royale slaapkamer met deuren naar het terras. Het terras biedt zicht op de binnentuinen en vangt zon in de middag en avond.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- 1/2-de aandeel in VvE;
- Energielabel E;
- Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht Regentessekwartier;
- Ouderdom-, materialen-, funderings-, en milieuclausules in NVM koopakte;
- Niet-bewonersclausule van toepassing;
- Oplevering kan snel.