Het is aangenaam wonen in dit praktisch ingedeelde huis. Het gaat om een prima onderhouden en goed geďsoleerde driekamerflat op de eerste verdieping van het moderne appartementencomplex Laurier (2000). De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapvertrekken, een BALKON, (FIETSEN)BERGING en PARKEERPLAATS.

LOCATIE De woning ligt op een rustige locatie in woonwijk Noordhove, niet ver van het recreatiegebied Noord Aa, Benthuizerplas, Seghwaertse Hout. En vlakbij winkels, een gezondheidscentrum, scholen, openbaar vervoer (RandstadRail station Willem Dreeslaan) en uitvalswegen naar het Rijkswegennet.

ENTREE: Centrale hal met bellentableau en brievenbussen. Afgesloten hal met toegang naar de bergingen, de lift en het trappenhuis.

INDELING WONING:
Ruime L-vormige hal met meterkast, inpandige berging (met opstelplaats van de Cv-ketel, unit mechanische ventilatie en wasmachineaansluiting) en een modern betegelde wc-ruimte met fontein.
Royale L-vormige zit-/eetkamer met een schuifpui naar een goed formaat BALKON. Het balkon ligt op het westen. Een fijne plek om te genieten van de middag- en avondzon. De keuken is in open verbinding met de eetkamer. De L-vormige keukenopstelling is voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, ijs-/vrieskast, combimagnetron, 4-pitsgastel en ventilatiekap.
Het appartement heeft twee goed formaat SLAAPKAMERS.
De BADKAMER is eigentijds ingericht met een douchecabine, een vaste wastafel, een spiegelkast, medicijnkastje en een designradiator.

BERGING In de onderbouw is een (fietsen-)berging.
PARKEERPLAATS Naast het complex ligt, op een afgesloten parkeerterrein, de parkeerplaats.

VVE: 98/3405-de (woning), resp. 18/3405-de (parkeerplaats) aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse bijdrage: EUR 183,86.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).