Zeer licht en uiterst centraal gelegen drie-kamer hoekappartement op de derde verdieping van een modern wooncomplex uit 1994. Uitstekende locatie, midden in het populaire Zeeheldenkwartier. Vanuit de woonkamer zicht op de Koninklijke Stallen en langsvarende bootjes langs de Kortenaerkade. For English see Funda English.

Locatie: In het Mesdagkwartier, tussen de Anna Paulownastraat en de Bazarlaan. Op loopafstand van onder meer het historische centrum, de Paleistuin, het Vredespaleis; op fietsafstand van Scheveningen, het Noordzeestrand, Den Haag CS en HS; op enkele autominuten van de Utrechtse Baan en andere uitvalswegen.

INDELING: Flatentree met brievenbussen, trap naar woonlaag, eigen voordeur. L-vormige gang met meterkast (vijf voorzieningen en aardlekschakelaar), wc-ruimte met fontein, kast met Cv-ketel Remeha Avanta 2010 en bergkast.
Royale L-vormige zit-/eetkamer (circa 645x395/gedeeltelijk 585) met semi-open keuken. De woonkamer is door de hoekligging, de raampartijen en de serre-achtige ronding opvallend licht. De keuken is ingericht met een moderne opstelling en aanvullende kastenwand met inbouwapparatuur.
Er zijn twee slaapvertrekken: Hoofdslaapkamer (circa 468x334) en logeer-/studiekamer (circa 230x287).
De tussenliggende modern uitgevoerde badkamer heeft een ligbad, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine.
Vloerdecoratie: laminaatvloer.
In de onderbouw van het tegenoverliggende complex is een (fietsen)berging.

VERENIGING VAN EIGENAREN: De VvE heeft een actief onderhoudsbeleid. Recentelijk werden de buitengevels aangepakt en schilderwerk uitgevoerd. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 217,57 (woning).

VERDER: Bouwjaar 1994; Rijks Beschermd Stadsgezicht; erfpacht, de erfpachtcanon is echter eeuwigdurend afgekocht; de afmetingen zijn indicatief; in de NVM-koopakte worden milieu clausules opgenomen; de oplevering is in overleg.