Comfortabel wonen op korte loopafstand van de historische binnenstad? Dat kan. Wij bieden aan een goed formaat flat op de negende verdieping met twee/drie slaapvertrekken, een grote (eet)keuken, fraai sanitair (2014), een super zonnig balkon (zuidwest), geweldige panorama’s, een berging in de onderbouw, alsmede een eigen PARKEERPLAATS.
This nice 2/3 bedroom apartment is on the 9th floor (top floor) in a well maintained apartment building. It offers a balcony providing wonderful outlook over South West Den Haag areas. In addition the apartment offers a nice sized living room with adjacent study room, a kitchen and a modern bathroom. It comes with a (bike) storage and a parking space. For English description: see Funda English.


LOCATIE De Gedempte Sloot (woonwijk Kortenbos) ligt heel centraal, tussen het historische centrum en het Energiekwartier. De lijst met voorzieningen in de directe omgeving is lang. Wij beperken ons tot enkele hoogtepunten: Dagelijkse Groenmarkt, Oude Molstraat, Het Paard, de terrasboten aan de Veenkade, de Paleistuin, maar ook de chique winkelstraten Noordeinde en Hoogstraat, het Lange Voorhout; een variatie aan musea, theaters en bioscopen; supermarkten en openbaar vervoer op zeer korte loopafstand. De fietsafstand tot NS stations Den Haag CS en HS: circa 7-10 minuten.

ENTREE Grote, beveiligde entreehal en doorloop naar de liftinstallaties, lift naar de negende verdieping, binnenhal, deur naar de galerij, voordeur woning.

INDELING WONING Vestibule met vaste kast en meterkast, ruime binnenhal met een moderne wc met fontein.
De zit-/WOONKAMER (circa 705x420) biedt een fantastisch uitzicht, vangt veel natuurlijk (zon)licht en is nu in open verbinding met een zij-/slaapkamer met een deur naar het balkon.
De KEUKENruimte (circa 330x370) ligt aan de zijde van de galerij. Het is beslist een prettige ruimte en groot genoeg om in te richten als een eetkeuken. Het is voorzien van een nette keukenopstelling met een Atag oven/fornuis, Bosch koel-/vrieskast, een Zanussi inbouwvaatwasser en een kast met de wasmachineaansluiting.
SLAAPKAMER 2 ligt (circa 420x400) eveneens aan de galerij-zijde. SLAAPKAMER 3 (circa 20x322) grenst aan het balkon, heeft een drie-deurkast en een Mitsubishi airconditioning.
De BADKAMER (2014) is eigentijds betegeld en praktisch ingericht met een inloopdouche, mooi douchegarnituur en een wastafelmeubel met spiegel.
BALKON Het balkon vangt volop de late ochtend-, de middag- en avondzon. Een fijne plek om te genieten van een fascinerend uitzicht.

BERGING In de onderbouw is een (fietsen)berging met kasten.
PARKEERPLAATS Op de afgesloten parkeerplaats aan de Sirtemastraat is een eigen auto-opstelplaats.

VVE De VvE heeft een goed onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 301,41 (voor de auto-opstelplaats: EUR 2,76). Dit bedrag is onder meer voor opbouw reservefonds en kosten verzekeringen, schoonmaak, onderhoud daktuin, liftonderhoud, cv- en warm waterinstallaties). Voorschot stookkosten: EUR 128,00.