Een verzorgde tweekamerwoning met een zonnig BALKON/TERRAS! Gelegen in het Zeeheldenkwartier, één van de meest geliefde woonwijken in Den Haag, met circa 54m2 woonoppervlakte op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex uit 1956.
A well-maintained one bedroom apartment with a sunny BALCONY / TERRACE! Located in the heart of the Zeeheldenkwartier, one of the most popular residential areas in The Hague. Approximately 54m2 of living space on the first floor of a compact apartment complex built in 1956. For English summary scroll down.

LOCATIE: In het hart van het Zeeheldenkwartier, gelegen in een zijstraat van de gezellige Piet Heinstraat met zijn talloze leuke winkels, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden. Vlakbij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein en Piet Heinplein. Bovendien op steenworp afstand van supermarkten, de heerlijke Paleistuin, binnenstad en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations en natuurlijk het Noordzeestrand.

INDELING: Gesloten portiek, trappenhuis naar de eerste etage, voordeur woning.
Hal met meterkast, de wc-ruimte en een compacte, moderne doucheruimte met inloopdouche en wastafelmeubel.
De fijne, lichte WOONKAMER ligt aan straatzijde, heeft twee praktische vaste kasten en twee raampartijen.
Aan de achterzijde bevindt zich de SLAAPKAMER met een wandkast, een vaste kast, de wasmachineaansluiting en openslaande deuren naar het balkon/terras.
De KEUKENRUIMTE is ingericht met een vaste kast, een efficiënte keukenopstelling met vaatwasser, oven en magnetron en de opstelplaats voor de cv-ketel.
Wat deze woning in het bijzonder aantrekkelijk maakt, is het heerlijke BALKON/TERRAS dat via de keuken en slaapkamer bereikbaar is. Een superfijne buitenruimte om te genieten van de middag- en avondzon.
VLOERDECORATIE: in de woonkamer, slaapkamer en gang ligt een prachtige, in zeer goede staat zijnde visgraatparketvloer.

VVE: Het aandeel in de VvE: 1/9, de maandelijkse bijdrage: EUR 80,00. De VvE is actief, heeft een onderhoudsbeleid en per januari 2021 circa EUR 25.000,00 in kas.

VERDER: Bouwjaar 1956; eigen grond; het vergrootte gedeelte van het balkon staat niet op splitsingstekening; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden gezien de bouwperiode ouderdoms-, materialen-, asbest-, (toekomstige) funderingsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).

0-0-0

LAY-OUT: Secure common entrance hall, staircase, front door.
Hallway with the meter cupboard, shower room and toilet. Living/dining room with two cupboards. At the back the efficiently organized kitchen with (built-in) appliances and access to the balcony. Furthermore the master bedroom with a wall cupboard, a cupboard, the connection for the washing machine and access to the southwest facing balcony/terrace. The balcony is a wonderful place to catch the afternoon and evening sun.
Association of apartment owners: monthly contribution: EUR 80,00.
Miscellaneous items: Freehold land; ‘beschermd stadsgezicht', due to the year of construction the following clauses will be stipulated in the NVM-purchase deed: 'milieu-, ouderdoms- and materialenclausules'.