Het is fijn wonen aan de Lubeckstraat. Wij bieden aan een vierkamerwoning op de eerste verdieping, met lichte kamers, twee slaapvertrekken, een eenvoudig ingerichte keukenruimte, een moderne badkamer en heerlijk, zeer zonnig balkon (zuidoost).

LOCATIE In de Internationale Zone ligt huisnummer 98 tussen de Valeriusstraat en 2e Sweelinckstraat. Aan de rand van Duinoord, op de grens met het Statenkwartier. Op een paar minuten loopafstand van de winkel- en restaurantrijke Frederik Hendriklaan, Aert van der Goesstraat, Valeriusstraat en Reinkenstraat. Diverse openbaar vervoerverbindingen zijn eveneens op korte loopafstand. Het Noordzeestrand, de Scheveningse Haven, de binnenstad zijn op circa 10 minuten fietsafstand.

INDELING
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, portiektrap naar woonlaag, voordeur woning.
U-vormige gang met meterkast.
Aan straatzijde de WOONKAMER met bijgetrokken VOORZIJKAMER (oorspronkelijk een slaapkamer) met vrij uitzicht richting het Statenkwartier.
De KEUKENRUIMTE is voorzien van een simpele keukenopstelling met (inbouw-)apparatuur en de opstelplaats van de cv-ketel.
Aan de achterzijde zijn de huidige slaapkamers. SLAAPKAMER 1: (de oorspronkelijke eetkamer) heeft een deur naar het balkon. SLAAPKAMER 2: heeft openslaande deuren naar het balkon.
BADKAMER De badkamer (2019) is eigentijds ingericht met een douche, designradiator, een wastafelmeubel en de wc.
BALKON Het balkon is bereikbaar vanuit de twee slaapkamers en de keuken. Het is woning-breed, heeft een balkonkast en biedt vrij uitzicht op de huizenrij aan de Nicolaistraat. Een heerlijke plek om te genieten van de ochtend- en middagzon.
(FIETSEN)BERGING Achter het woongebouw ligt de buitenberging. Ideaal voor het plaatsen van meerdere fietsen.

VVE: 1/36-ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage is EUR 150,00 (onder meer voor gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, schoonmaak, verzekeringen). Een bouwkundig rapport is beschikbaar.

EN VERDER: Bouwjaar 1954; Rijks Beschermd Stadsgezicht Duinoord; in de NVM-koopakte worden de niet-bewoners (laatste 5 jaren)-, ouderdoms-, funderings- en milieuclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.