Zeer sfeervolle en goed onderhouden 5-kamer parterrewoning met drie slaapkamers, kelder, balkon, voor- en grote achtertuin op het zuiden. Gelegen aan een rustige, boomrijke laan in de Vogelwijk.

LOCATIE Gunstige ligging in de wijk ten opzichte van openbaar vervoer (Sportlaan, Houtrustweg), winkels (Fahrenheitstraat en Frederik Hendriklaan), de duinen, het strand en de Internationale Zone. Diverse sportverenigingen (tennis, hockey, voetbal, squash en atletiek), scholen en openbare speeltuinen in de directe omgeving. De wijk is zeer populair bij vogelspotters, surfers, strandgangers, wandelaars en tuinliefhebbers. Een heerlijke wijk voor kinderen om op te groeien, naar school te gaan en te sporten. Veel internationale organisaties (en scholen) op slechts vijf fietsminuten afstand.

Indeling:
BEGANE GROND Voortuin, voordeur, vestibule en hal met toegang tot de wc, badkamer, kelder, keuken en woon-/eetkamer.
Doorgebroken woon-/eetkamer met eikenhouten parketvloer, gas haard en openslaande deuren naar zowel de voor- als achtertuin. Ruime eetkeuken met L-vormige opstelling met inbouwapparatuur en gezellige hoekbank. Deur naar de achtertuin.
Twee grote raampartijen in de keukenruimte bieden zicht op de tuin.
Aan de voorzijde een grote slaapkamer met twee grote ramen en eikenhouten parketvloer. Aan de achterzijde een modern ingerichte badkamer voorzien van vloerverwarming, een meubel met dubbele wastafel, een regen- en handdouche en een designradiator.
KELDER Vanuit de gang is de kelder bereikbaar met daarin veel opslagruimte en de opstelplaats voor wasmachine en -droger.
Trap naar de EERSTE VERDIEPING. Overloop en aan de voorzijde slaapkamer 2 met twee grote ramen.
Trap naar TWEEDE VERDIEPING. Overloop/werkruimte. Aan de voorzijde: slaapkamer 3. Het balkon aan de achterzijde is bereikbaar vanaf de overloop.

TUIN: Voortuin met entree naar de woning en een zeer ruime en zonnige achtertuin op het zuiden met houten schuur en diverse terrassen.

Bijzonderheden:
- gelegen op erfpachtgrond (eeuwigdurend recht met een canonbetaling van EUR 239,52 per jaar;
- actieve VvE met een bijdrage van EUR 112,50 per maand;
- Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht;
- bouwjaar 1922;
- woonoppervlakte circa 121 m2;
- ouderdom-, materialen en milieuclausules in NVM koopakte;
- oplevering in overleg.-