Een sympathiek appartement! Eigentijds woongemak in een geliefd wooncomplex op grens van het ZEEHELDENKWARTIER. Hier bieden wij aan: een moderne en sfeervol tweekamerappartement op de vijfde verdieping met circa 52m2 woonoppervlakte, een balkon op het noordoosten met zicht op de Koninklijke Stallen en de Paleistuin, alsmede een berging in de onderbouw.

INDELING: Hoofdentree aan de Anna Paulownastraat-zijde, (beveiligde) entreehal, lift naar woonlaag, gaanderij, flatentree.
Vestibule, vestibuledeur, gang met garderobe-/meterkast. Aantrekkelijke ZIT/EETKAMER met OPEN KEUKEN en een deur naar het balkon. De praktisch ingerichte, moderne keukenopstelling heeft boven- en onderkasten met (inbouw-)fornuis, ventilatiekap en ijskast.
Het balkon biedt uitzicht op de Koninklijke stallen, de Paleistuin en vangt ochtend- en begin-van -de middagzon.
Aan de rustige binnenzijde van het complex een grote SLAAPKAMER.
Tussenliggende modern ingerichte BADKAMER met ligbad, wc, designradiator, fontein, medicijnkastje en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.

BERGING: In de onderbouw een (fietsen-)berging.

De Vereniging van Eigenaars heeft een actief onderhoudsbeleid. VvE-bijdrage: Euro 157,00 per maand (INCLUSIEF verbruik kook-gas, warm en koud water, diverse verzekeringen, onderhoud gebouw, gebruik liftinstallatie). Voorschot stookkosten: Euro 45,00 per maand.

LOCATIE Het Piet Heinplein wordt in komende jaren wordt heringericht. Het wordt een buitengewoon aantrekkelijke plek. De bruggen worden vernieuwd en de gracht wordt opengelegd. Een prachtige singel met kademuren en een opstapplek waar (rondvaart)boten kunnen aanmeren.
Bovendien is de woning op zeer korte loopafstand van de winkel- en restaurantrijke Piet Heinstraat, Noordeinde, Prinsestraat, alsmede de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Veenkade.

EN VERDER: Eigen grond, bouwjaar 1979, Rijks Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopakte worden ouderdoms- en (toekomstige-)milieuclausules opgenomen, oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 20 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).