Wat een superleuk appartement! Deze buitengewoon sympathieke, zeer goed onderhouden driekamerwoning ligt op de eerste verdieping van een bijzonder appartementengebouw (1923), gelegen aan de mooie Valkenboskade.

LOCATIE Huisnummer 290 ligt tussen de Copernicuslaan en Mient. De woning ligt ideaal ten opzichte van de winkelrijke Weimarstraat, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan. De binnenstad, de treinstations, het Noordzeestrand, de duinen zijn op fietsafstand. Openbaar vervoer op korte afstand.

INDELING Open portiek, trap naar woonlaag. Binnenhal met wc-ruimte en een vaste kast met de elektrische installatie en de opstelplaats cv-ketel (2018).
Sfeervolle zit-/eetkamer met open keuken en zicht op de kades, water en huizenrij aan de overzijde. De L-vormige keukenopstelling is praktisch en eigentijds ingericht met een (inbouw-)koelkast, vierpits gaskookplaat, oven, vaatwasser en ventilatiekap.
Aan de achterzijde: goed formaat slaapkamer 1 en slaap-/studeerkamer 2 met deur naar het balkon. De eenvoudige badkamer heeft een douche, wastafel en een wasmachineaansluiting.
Het balkon ligt op het zuidwesten en vangt de middag- en avondzon. Vanaf het balkon vrij uitzicht op de achtertuinen van de Maagdepalmstraat en Mient.

VVE 1/9-de aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 100,00.

VERDER Bouwjaar 1923, erfpacht Gemeente 's-Gravenhage (erfpachtcanon 2021: EUR 61,90 per jaar), in de NVM-koopovereenkomst worden ouderdoms-, funderings-, materialen- en milieuclausules opgenomen, oplevering in overleg.
Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).