Een sympathiek, goed onderhouden tweekamerwoning op de tweede verdieping van een fraai appartementengebouw (1923), gelegen aan de mooie Valkenboskade.

LOCATIE Huisnummer 300 ligt tussen de Copernicuslaan en Mient. De woning ligt ideaal ten opzichte van de winkelrijke Weimarstraat, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan. De binnenstad, de treinstations, het Noordzeestrand, de duinen zijn op fietsafstand. Openbaar vervoer op korte afstand.

INDELING Fraaie open portiek, trap naar woonlaag. Binnenhal met modern ingerichte wc-ruimte en een vaste kast met de elektrische installatie en de opstelplaats cv-ketel (2019).
Sfeervolle L-vormige zit-/eetkamer met zicht op de kades, water en huizenrij aan de overzijde.
De keukenruimte heeft een eigentijdse opstelling met een (inbouw-)koel-/vriescombinatie, vierpits gaskookplaat en afzuigkap, alsmede een deur naar het balkon.
Goed formaat slaapkamer annex badkamer. De badkamer (2019) is eigentijds betegeld en ingericht met een praktische inloopdouche met regendouchekop, een wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.
Het balkon ligt op het zuidwesten en vangt de middag- en avondzon.

VVE 1/9-de aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 100,00.

ISOLATIE De woning heeft aan kadezijde kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

VERDER Bouwjaar 1923, erfpacht Gemeente 's-Gravenhage (erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht) Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopovereenkomst worden ouderdoms-, funderings-, materialen- en milieuclausules opgenomen, oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).