Super sfeervolle 5/6 kamer parterrewoning aan de lommerrijke Valkenboskade. Deze benedenwoning heeft, naast een ruime woon-/eetkamer met open keuken, drie slaapkamers plus een solide werkkamer/slaapkamer in de tuin. Zeer geschikt voor thuiswerken zonder storende geluiden van het drukke gezinsleven. De locatie is uiterst centraal met voldoende openbaar vervoer in de nabije omgeving. De Haagse binnenstad en het strand zijn binnen 10 fietsminuten bereikbaar. Winkels in de Fahrenheitstraat en Weimarstraat zijn binnen handbereik. Zonnige tuin op het zuidwesten.

Indeling van het door ons aangeboden benedenhuis:

Entree via vestibule, kleine én grote hal met voldoende bergruimte. Vanuit de grote hal toegang tot alle kamers, wc en badkamer.
De woon-/eetkamer met open keuken is ruim van opzet, heeft nog een prachtige schuifdeurenseparatie en openslaande deuren naar de zonnige achtertuin (ZW). De open keuken/eetkamer is aan de achterzijde en vormt de centrale plek in dit huis. De zitkamer ligt aan de voorzijde en heeft zicht op de kade met groenvoorziening. Deze kamers hebben een vloer met houten delen.
Drie slaapkamers zijn vanuit de hal bereikbaar, evenals de badkamer met ligbad en vaste wastafel en het toilet met fontein.
In de zonnige achtertuin van circa 63m2 staat een degelijk tuinhuis, ideaal als werkruimte, logeerkamer of chillplek voor pubers (of de ouders als de kids het huis hebben overgenomen...).

Bijzonderheden:
- gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond met een canon van € 113,22 per jaar;
- actieve VvE met een bijdrage van € 60,- per maand;
- woonoppervlakte circa 116 m2, tuinhuis 9,5 m2;
- ouderdom-, materialen-, funderings- en milieuclausules in NVM koopakte;
- oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).