Wij zijn enthousiast over dit superleuke huis! Het gaat om een portiekwoning op de tweede verdieping met een sfeervolle woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, modern sanitair en twee balkons. For English: see Funda English.

LOCATIE De Van Arembergelaan is een breed opgezette laan in Voorburg-Noord. Huisnummer 26 ligt ideaal ten opzichte van openbaar vervoer. NS-Intercitystation LvNOI, tram- en bushaltes liggen op korte loopafstand. NS-station Den Haag CS en Voorburg liggen op korte fietsafstand. Op zeer korte loopafstand van buurtwinkels en horeca. Bovendien zijn winkelstraten en -centra (Theresiastraat, Julianabaan, Westfield Mall of the Netherlands) op fietsafstand.

INDELING
EERSTE VERDIEPING Portiektrap naar eerste verdieping, voordeur, entreehal met meterkast, binnentrap naar woonlaag.
TWEEDE VERDIEPING Gang met daklicht en de wc-ruimte met een fontein. Royale, L-vormige zit-/eetkamer met een diepe vaste kast, in open verbinding met de keukenruimte. Opvallend is de mooie lichtinval. De keukenruimte heeft een deur naar het inpandige voorbalkon (ochtendzon) en een moderne L-vormige opstelling (2012) met praktische kastruimtes, een (inbouw-)vaatwasser, Boretti gasfornuis, ventilatiekap, koel-/vriescombinatie, magnetron, vaatwasser en een fraai werkblad.
Aan de achterzijde twee goed formaat slaapkamers. De hoofdslaapkamer biedt toegang tot het tweede balkon (met middagzon). Slaapkamer 2 heeft een vaste kast met een wasmachine.
Vloerdecoratie: laminaatvloer.
De badkamer is eigentijds uitgevoerd met mooi tegelwerk, een douche met regendouchekop, wastafelmeubel met spiegelkast, designradiator en een badkamerkast met de cv-ketel. Heel prettig, de ruimte heeft een klein raam en kan goed worden geventileerd.

VVE Een/zesde aandeel in de actieve ‘VvE Van Arembergelaan 20 tot en met 30 te Voorburg’ met een goed onderhoudsbeleid. In 2021 is de dakbedekking vervangen. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 65,00. Huidige banksaldi: circa EUR 7800,00. Melding verkoper: het betrokken contact met de buren en buurtgenoten wordt als zeer aangenaam ervaren!

VERDER Bouwjaar 1930; eigen grond; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht: in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.