Een bijzonder ruim top-appartement! In een rustige eenrichtingsstraat bieden wij aan: een zeer royale vijfkamerwoning (circa 136 m2) op de tweede verdieping. Verdeeld over twee woonkamers en suite, drie slaapvertrekken, een badkamer, een keuken, alsmede en heerlijk, zonnig woning-breed balkon (zuid).

LOCATIE Huisnummer 66-C ligt tussen de Banstraat en de Waldeck Pyrmontkade. Op korte loop-/en fietsafstand van de winkelrijke Reinkenstraat, Frederik Hendriklaan en Prins Hendrikstraat, de Internationale Zone. Openbaar vervoer om de hoek: Waldeck Pyrmontkade/Koning Emmakade, Groot Hertoginnelaan en Laan van Meerdervoort.

INDELING
ENTREE
Portiektrap naar eerste verdieping, voordeur woning, ruime binnenhal (voldoende plek voor een fiets, surfplank en zo meer) met meterkast.
WOONVERDIEPING (plafondhoogte: circa 2.80m)
Royale, mooie binnenhal met een houten wanddecoratie (garderobe-nis), diepe vaste kast en een moderne wc-ruimte met een fontein.
Twee grote kamers en suite middels een kastenseparatie met glas-in-loodschuifdeuren: aan straatzijde de ZITKAMER met erker en natuurstenen schoorsteenmantel en aan de achterzijde de EETKAMER met openslaande deuren naar het balkon. De vier suitekasten zijn diep en ideaal als opslagruimte. Vloerdecoratie: de woonkamers hebben een prachtige visgraatparketvloer.
De KEUKENRUIMTE is voorzien van een eenvoudige keukenopstelling met (inbouw-)apparatuur, een praktische servieskast en de opstelplaats van de cv-ketel.
Drie goed formaat slaapkamers. Aan de voorzijde SLAAPKAMER 1 en SLAAPKAMER 2 met een diepe vaste kast. Aan de achterzijde: SLAAPKAMER 3 met openslaande deuren naar het balkon, een vaste kast en een doorloop naar de nette BADKAMER. De badkamer is ingericht met een ligbad, een designradiator, een wastafelmeubel en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.
BALKON Het balkon is bereikbaar vanuit de eetkamer, de keuken en de hoofdslaapkamer. Het is woning-breed, heeft een balkonkast en biedt uitzicht op de panden aan het Sweelinckplein. Een heerlijke plek om te genieten van de ochtend- en middagzon.

VVE: 1/6-de aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage is EUR 90,00 (onder meer voor gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, verzekeringen).

ISOLATIE: De woning heeft aan de voorzijde en aan de achterzijde kozijnen met dubbel glas.

EN VERDER: Bouwjaar 1934; Rijks Beschermd Stadsgezicht Duinoord; in de NVM-koopakte worden ouderdoms-, funderings- en milieuclausules opgenomen; oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 20 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).