Dit is een uiterst charmant stadsherenhuis! Het gaat om een karakteristieke woning, verdeeld over vier woonlagen met vijf slaapvertrekken, een achtertuin en een terras (zuidoosten).

LOCATIE: Dit verrassende huis ligt op een paar voetstappen van de Toussaintkade, de Paleistuin en de winkels aan de Piet Heinstraat. Het Noordeinde, de Prinsestraat, het terrasrijke Anna Paulownaplein, het Vredespaleis, openbaar vervoer en de binnenstad op korte loopafstand. De treinstations, het Noordzeestrand en diverse internationale organisaties op fietsafstand.

STIJLDETAILS: Prachtige sierelementen uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven: zoals geornamenteerde plafonds, paneeldeuren, vloerdelen, natuurstenen schoorsteenmantels en een fraai trappenhuis.

INDELING VAN DIT BIJZONDERE STADSHUIS:
BEGANE GROND Vestibule met fraaie glas-in- looddeuren naar de gang. De gang heeft een vaste kast en een wc-ruimte. Voorkamer met doorgang naar achterkamer voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. Keukenruimte met een deur naar de tuin en een nette, doch eenvoudige opstelling met een granito aanrechtblad en authentieke servieskasten.
EERSTE VERDIEPING Overloop met wc-ruimte. Voorkamer over de volle breedte en suite met de achterkamer. Mooie glas-in-lood vitrinekasten en zeer veel licht. Moderne, luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en vaste wastafel.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met een deur naar het zonnige TERRAS en een wc-ruimte. Aan de straatzijde: een zijkamer en een slaapkamer met vaste kasten. Aan de achterzijde: slaapkamer met vaste kasten.
KAPVERDIEPING Grote, hoge zolderruimte en twee kamers aan de achterzijde.

TUIN De achtertuin ligt op het zuidoosten en vangt de ochtend- en middagzon.

VERDER:
Minimum huurperiode: 12 maanden;
Waarborgsom: een bedrag ter grootte van twee maanden huur;
De huur is exclusief het verbruik van gas, elektriciteit, water, TV en internet;
Binnen roken is niet toegestaan;
Geen woningdelers of studenten.