Uitstekend onderhouden en verrassend ruim (circa 182 m2) hoekherenhuis met zes (!) slaapkamers, gelegen aan een prachtig en groen plein in het mooiste deel van de Vogelwijk.

LOCATIE: De woning ligt in een ruim opgezette woonwijk en ideaal ten opzichte van duinen, Noordzeestrand, Badplaats Kijkduin, diverse basis-, middelbare en internationale scholen, sportverenigingen (HBS-Craeyenhout, Quick), manege en tennispark. De nabij gelegen uitvalsweg Sportlaan is heringericht (ventweg, fietspaden, versmalling en rotondes) en geeft goede doorstroom van het verkeer en creëert veilige fiets- en wandelpaden. Uitvalswegen zijn hierdoor gemakkelijk te bereiken. Tram- en busverbindingen naar het Centrum en NS-stations op slechts 5 minuten wandelafstand.

Indeling van het door ons aangeboden hoek-herenhuis:
BEGANE GROND Entree via zij-tuin naar de voordeur. Vestibule met toegang tot de kelder en via tochtdeuren naar de hal met wc en de recent gerenoveerde bordestrap met tredeverlichting naar overloop op eerste etage.
Dubbele deuren naar de royale, lichte L-vormige woon-/eetkamer. In de achterkamer bieden openslaande deuren toegang tot de tuin. De keukenruimte is in semi-open verbinding met de eetkamer, heeft een deur naar de achtertuin en is ingericht met een eigentijdse opstelling met inbouwapparatuur (koel- en vrieskast, inductie-kookplaat met geďntegreerde afzuiginstallatie, oven, magnetron, vaatwasser en wijnkoelkast) en kook-schiereiland.
KELDER In de kelder praktische opslag- en provisieruimte.
EERSTE VERDIEPING Overloop. Ruime voorslaapkamer met vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. Vanaf het balkon weids uitzicht over het groene Fazantplein met op de achtergrond de nieuwbouw van de Heldringschool. Aan de achterzijde: een slaapkamer met vaste kast en balkon en een zijkamer, wederom met vaste kast. Royale badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele vaste wastafel en een -goed verstopte- wc. Bordestrap, met dezelfde afwerking als de eerder genoemde trap, naar de tweede etage.
TWEEDE VERDIEPING Overloop. Twee slaapkamers met een goede maatvoering, beide voorzien van een vaste kast. Ruime badkamer met inloopdouche, vaste wastafel en wc. Aparte was-/stookruimte met opstelplaats wasmachine, -droger en cv-ketel (Remeha 2020).
Overloop(je) met toegang tot een vaste trap naar de zolder. Knusse/spannende/onverwachte slaapkamer met twee vaste kasten en twee dakramen.

TUIN. Beter omschreven: tuinen. Een VOORTUIN met trampoline en speelruimte voor de kinderen, een ZIJ-TUIN met entree-pad, fietsenstalling, handige containeropslag en eethoek en een ACHTERTUIN met loungeplek, al dan niet onder een tarp, en een onderhoudsvrije grasmat.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- zonder opknapkosten te betrekken;
- woonoppervlakte circa 182m2;
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht;
- in NVM-koopakte nemen wij op: ouderdom-, materialen- en milieuclausules;
- oplevering in overleg (voorjaar 2022).