Bent u zoek naar een licht hoekhuis met privacy, een royale achtertuin met achterom, een grote woonkamer, vier/vijf slaapkamers? Wij bieden aan: een modern, zeer ruim en goed geďsoleerd huis verdeeld over drie woonlagen in een fijne woonwijk.
LOCATIE De woning ligt in een rustige woonwijk ‘Singels’, aan de rand van Ypenburg. Op loop-/fietsafstand van natuurgebieden Delftse Hout, Dobbeplas en Bieslandse Bos. Diverse scholen, zowel basis- als middelbaar onderwijs, winkelcentra en uitvalswegen zijn prima te bereiken. Het Rijkswegennet (A-4, A-12 en A-13) is goed te bereiken.
INDELING
BEGANE GROND Entree via beknopte voortuin, voordeur, hal met meterkast en een moderne wc-ruimte met vrij hangend toilet met fontein.
Bijzonder royale zit-/eetkamer met een diepe, praktische trapkast, een open keuken en toegang tot de achtertuin. Opvallend is de mooie lichtinval. De L-vormige keukenopstelling is voorzien een (inbouw-)koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron, oven en keramische kookplaat. Het keuken- en het eettafelblad zijn van graniet en vormen een mooi geheel.
Vloerdecoratie: marmeren tegels met vloerverwarming.
EERSTE VERDIEPING Ruime overloop met een inloopkast. De royale hoofdslaapkamer ligt op de hoek. Verder nog slaapkamer 2 en slaapkamer 3. Tussenliggende badkamer met ligbad, douche, wc, wastafelmeubel en handdoekradiator.
Vloerdecoratie: laminaat.
TWEEDE VERDIEPING Ruime overloop met dakraam. Slaapkamer 4 is groot en heeft een nokhoogte van circa 3.60 meter en veel bergruimte achter de knieschotten. Een ideaal vertrek om te studeren, te musiceren en te ontspannen. Grote berg-/waskamer met op maat gemaakte kastenwand, alsmede de opstelplaats voor de wasmachine, -droger en unit mechanische ventilatie. Voornoemde ruimte zou mogelijk kunnen worden verbouwd tot slaapkamer 5.
Vloerdecoratie: laminaat.
ACHTERTUIN De betegelde achtertuin grenst aan de woonkamer, ligt op het noordoosten, heeft een praktische schuur en een achteruitgang.

VERDER: Bouwjaar 2000; eigen grond, Rijks Beschermd Stadsgezicht; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, fundering- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.
AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.
COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 30 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).