Wonen in het grootste park van Den Haag? Wonen met optimale privacy?
Loevesteinlaan 242 is een bijzondere plek om te wonen! Aan de rand van het beroemde Zuiderpark met al zijn sportvoorzieningen, wandelmogelijkheden, festivals en concerten. Wie kan nu zeggen dat de Rolling Stones ooit in de achtertuin hebben opgetreden? Het inmiddels bijna 100 jaar oude park heeft de status van Beschermd Stadsgezicht.
In de naaste omgeving zijn diverse winkelgebieden (Almeloplein en Leyweg) en scholen. De uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar (via Rijswijk) en de NS stations op ongeveer 15 fietsminuten. Openbaar vervoer op korte wandelafstand.

Indeling van de door ons aangeboden woning.
VOORTUIN Entree via ruime voortuin met opstelplaats voor twee auto's.
BEGANE GROND Ruime hal met toegang tot het toilet met fontein en opstelplaats elektrische boiler.
Vanuit de hal toegang tot de ruime en zeer lichte woon-/eetkamer met open haard, houten vloerdelen en openslaande deuren naar de achtertuin. De grote raampartij garandeert een heerlijk groen uitzicht. Geen achterburen dus zeer veel privacy. Half open keuken, eigentijds ingericht met een kookeiland en een opstelling met inbouwapparatuur. Vanuit de keukenruimte zicht op de voortuin en inkomende visite. Vanuit de entreehal toegang tot tot de slaapkamer op de begane grond met doorloop naar de badkamer met douche, vaste wastafel en wc. Vanuit de entreehal en slaapkamer een deur naar de tuin.
EERSTE VERDIEPING De slaapkamerverdieping is te bereiken via een spiltrap in de woonkamer. De overloop geeft toegang tot een wasruimte, een wc, een badkamer met ligbad en vaste wastafel. Drie van de vier slaapkamers hebben toegang tot een balkon over de volle breedte van het pand. Vanaf dit balkon vrij zicht in het park. De vierde en minst grote slaapkamer is tevens bruikbaar als studeerkamer.

ACHTERTUIN Direct grenzend aan de woonkamer, toegankelijk via openslaande deuren, bevindt zich de zonnige achtertuin. Een groot L-vormig terras, voorzien van een zonnescherm, ligt aan de woonkamer. Een fijne plek om te genieten van de middag- en avondzon. Een planten- of groentekas en een chill-plek voor de jeugdige bewoners maken de tuin af.

Bijzonderheden:
- gelegen op eeuwigdurend heruitgegeven erfpachtgrond met een canon van € 961,60 per jaar;
- groenstrook achterzijde tuin wordt voor een vriendelijk bedrag gehuurd van de gemeente;
- woonoppervlakte circa 134m2;
- bouwjaar 1957;
- ouderdom- en materialenclausules in NVM koopakte;
- oplevering in overleg.