Al een tijdje op zoek naar een ruim pand met mogelijkheden en potentie? Wonen, werken, hobby en parkeren combineren? Dat is allemaal mogelijk in dit multifunctionele pand midden in het zeer populaire Zeeheldenkwartier. Gelegen pal om de hoek van de sfeervolle Piet Heinstraat met allerhande winkels, horeca en overige dienstverlening, alsmede het terrasrijke Anna Paulownaplein. De Haagse binnenstad op slechts vijf fietsminuten afstand en de uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar. Diverse openbaar vervoerverbindingen op korte afstand.

Indeling van het door ons aangeboden pand:
BEGANE GROND Entree/gang met meterkast met deur naar werkkamer en trap naar bovenwoning.
Aan de voorzijde van de begane grond een ruime garage met elektrische segmentdeur. Tussenliggende werkkamer met deuren naar zowel de garage als de achtergelegen werkplaats. De begane grond is zeer geschikt als hobby of werkruimte. De plafondhoogte is hier 3.41m.
EERSTE VERDIEPING Vanuit de entreehal een trap naar de overloop op de eerste etage met toegang tot de wc. L-vormige, doorgebroken woon-/eetkamer met een houtkachel en visgraatparketvloer. Doorgang naar keuken in L-vormige opstelling met diverse inbouwapparatuur en bijkeuken met daklicht en deur naar het terras.
Vanuit de woonkamer, via een schuifpui, toegang tot een zeer groot TERRAS van circa 40m2! Vanaf het terras ruim uitzicht over tuinen en een groenstrook tussen de Trompstraat en de Jacob van der Doesstraat.
TWEEDE VERDIEPING Trap naar ruime hal op de tweede etage met toegang tot de wc. Voorkamer over de volle breedte. Tussenliggende badkamer met inloopdouche en vaste wastafel. Achterkamer over de volle breedte met kastenwand.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- woonoppervlakte circa 156m2, werkruimte circa 60m2;
- terras van circa 40m2 op het zuiden;
- materialen, ouderdom-, funderings- en milieuclausules in NVM koopakte;
- onafhankelijk bouwkundig rapport aanwezig;
- oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 30 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).