Ruim en modern (1998) gezinshuis verdeeld over vier woonlagen, drie/vier slaapvertrekken en twee grote terrassen. Prima gelegen in het populaire ZEEHELDENKWARTIER.

LOCATIE: In het hart van het Zeeheldenkwartier, gelegen in een zijstraat van de aantrekkelijke Piet Heinstraat met zijn talloze leuke winkels, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden. Vlakbij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein en Piet Heinplein. Bovendien op steenworp afstand van supermarkten, de heerlijke Paleistuin, de binnenstad en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations en natuurlijk het Noordzeestrand.

Indeling van het door ons aangeboden woonhuis.
BEGANE GROND: Voordeur, vestibule met meterkast, hal met trap naar eerste verdieping.
WOONKEUKEN met L-vormig keukenblok voorzien van inbouwapparatuur. Tussenliggend halletje met een wc-ruimte en deur naar een werk-/slaapvertrek (voormalig inpandige garage) en toegang tot een overkapte buitenruimte (ideaal voor het plaatsen van (bak)fietsen en dergelijke). De achterzijde van de woning is te bereiken via een afgesloten poort.
EERSTE ETAGE (woonverdieping). Grote, lichte ZIT-/EETKAMER met trapkast en openslaande deuren naar het terras. Het TERRAS, over de gehele breedte van het huis, ligt op het noordoosten en vangt de ochtend- en begin van de middagzon.
Halletje met toegang tot het terras en een trap naar overloop op tweede etage (slaapverdieping).
TWEEDE ETAGE Overloop met vaste kast. SLAAPVERTREK voorzijde (circa 3.50x4.00), een SLAAPVERTREK aan de achterzijde (circa 4.40x2.10). Tussenliggende, eenvoudig ingerichte BADKAMER met ligbad, douche, wc en vaste wastafel.
DERDE ETAGE Ruime overloop met opstelplaats cv-ketel en een aansluiting voor wasmachine- en -droger. Grote voorkamer (SLAAPVERTREK) met toegang tot het DAKTERRAS (circa 4.25 x 1.90) op het zuidwesten. Een fijne plek om te genieten van de middag- en avondzon.

Kopersvereniging: actieve 'Kopersvereniging Trompstraat 31-59': € 300,00 per jaar. Voor het buitenonderhoud van de woningen en het onderhoud van het achterterrein.

Bijzonderheden: Bouwjaar 1998; erfpachtgrond, erfpachtcanon is eeuwigdurend afgekocht; gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht Zeeheldenkwartier; in de NVM-koopakte worden milieu- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.