In een van de mooiste straten van het Statenkwartier bieden wij aan: Een fier herenhuis verdeeld over drie woonlagen, met een beknopte voortuin en een zonnige achtertuin op het zuidoosten.

Stijlelementen: Diverse details uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven, zoals paneeldeuren, glas-in-lood, sierplafonds, zwart natuurstenen schoorsteenmantels.

Locatie: De woning ligt ideaal ten opzichte van de winkelrijke Frederik Hendriklaan, openbaar vervoer, uitvalswegen naar A-4, A-12, A-13, wandelgebieden (Scheveningse Bosjes en rondom de Waterpartij). Het Noordzeestrand, de Scheveningse Haven en de Haagse binnenstad zijn op korte fietsafstand.

Indeling:
BEGANE GROND Entree via voortuin en statige voordeur met facet geslepen ruitjes, boven en naast de voordeur fraai gedecoreerd glas-in-lood. Vestibule met, wellicht nog mooier glas-in-loodtochtdeuren naar een ruime gang/hal met granitovloer. Twee deuren naar een royale woonkamer, bestaande uit een voor- en achterkamer en suite. De vloeren in deze kamers zijn gedecoreerd met een parketvloer in visgraatmotief, de suiteseparatie heeft twee schuifdeuren, de plafonds hebben sierlijsten en beide kamers een zwart natuurstenen schoorsteenmantel. Via de serre en openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar. Via de gang/hal -met vaste kast en een wc-ruimte- is de keuken bereikbaar. Luxe en complete keukenopstelling met diverse inbouwapparaten, een natuurstenen werkblad en een granitovloer.

EERSTE ETAGE Overloop met wc-ruimte met fontein. Badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel. Voorzijkamer in gebruik als wasruimte met opstelplaats wasmachine en -droger. Voorkamer met parketvloer, zwart natuurstenen schoorsteenmantel, sierplafond en openslaande deuren naar balkon. En suite schuifseparatie naar achterkamer met houten vloerdelen en openslaande deuren naar terras over de volle breedte.

TWEEDE ETAGE Overloop met grote vaste kast en daklicht. Badkamer met douche, wc en vaste wastafel. Achterkamer met openslaande deuren naar balkon over volle breedte. Voorkamer met twee vaste kasten. Voorzijkamer.

ACHTERTUIN: De circa 8 meter diepe achtertuin heeft een schuurtje, ligt op het zuidoosten en vangt ochtend- en middagzon.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- circa 191 m2 woonoppervlakte;
- Rijks Beschermd Stadsgezicht Statenkwartier;
- Ouderdom-, materialen-, funderings- en milieuclausules in NVM koopakte;
- oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 30 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).