Wat een fijn huis! Wij bieden aan een buitengewoon sympathieke tussenwoning met voortuin en diepe achtertuin. De woning werd vergroot met twee brede dakkapellen, is verdeeld over drie woonlagen, beschikt over drie slaapkamers, een semi-open keuken en modern sanitair. Wordt u de toekomstige bewoner van dit aantrekkelijke huis?

LOCATIE De Waldeck Pyrmontlaan (wijk Leeuwendaal) is een breed opgezette laan in een rustige en kindvriendelijke omgeving. De onmiddellijke nabijheid van scholen, openbaar vervoer (met directe verbindingen naar Den Haag en het strand, Voorburg en Delft) en de winkels in Oud-Rijswijk maken dit een geweldige plek om te wonen en op te groeien.

BEREIKBAARHEID De woning ligt op een aantal autominuten van drie belangrijke uitvalswegen (A4, A12 en A13). Ook NS-stations zijn met het openbaar vervoer of per fiets snel bereikbaar. Bovendien zijn in de wijk meerdere openbare oplaadplekken voor elektrische auto’s, waarvan één voor de deur.

INDELING
BEGANE GROND
Voordeur, vestibule met meterkast, gang met een moderne wc-ruimte voorzien van een fontein. Opvallend is de mooie granitovloer. Bijzonder sfeervolle zit-/eetkamer met een erker, fraaie houten vloerdelen, een open haard en aan de achterzijde een deur naar het terras en de tuin. De keuken is in open verbinding met de eetkamer, heeft een tuindeur en is ingericht met een L-vormige opstelling met een (inbouw)vaatwasser, koelkast, brede oven met gaskookplaat en afzuigkap.
EERSTE VERDIEPING
Overloop met een vaste kast. Aan de straatzijde een woning-brede slaapkamer met een fraaie vierdeurs kastenwand en een diepe vaste kast. Aan de tuinzijde slaapkamer 2 met een vaste kast en openslaande deuren naar het balkon. De mooie betegelde badkamer is praktisch ingericht met een inloopdouche, vaste wastafel en een wc.
TWEEDE VERDIEPING
Ruime overloop met de opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine, alsmede opslagruimte. Een goede ruimte om in te richten als bijvoorbeeld een sport-, speel-, werkplek of mogelijk een extra (vierde) slaapvertrek. Aan de tuinzijde een fijn en lichte vertrek, ideaal als werk- of derde slaapkamer. Eveneens met opslagruimte.

VOORTUIN De beschutte, verzorgde voortuin biedt afstand tot de straat en privacy in de zitkamer.
ACHTERTUIN De goed onderhouden achtertuin is circa 11.30 meter diep en vangt zon van ‘s morgens vroeg tot einde van de middag. De tuin is ingericht met twee sfeervolle terrassen en staat borg voor fijne tuin-, barbecue- en zonmomenten.

VERDER Bouwjaar 1929; eigen grond; afmetingen indicatief; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.