Bedrijfsruimten

Onze diensten Bedrijfsruimten

Bedrijfsruimten

Voor elke wens een passende bedrijfsruimte

Een designbureau kiest eerder voor een stijlvolle werkruimte in een monumententaal pand, dan een kantoor op een zakelijk ogend bedrijventerrein. En een fysiotherapeut, winkelier of advocaat wil vooral in de wijk zitten, dicht bij de klant. Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook als het gaat om bedrijfsruimten.

Voor-elke-verkoop

Van opslagruimte tot kantoorvilla

Anna’s Makelaardij bemiddelt in het vinden en huren (of kopen) van passende bedrijfsruimten. Van een voordelige opslag voor uw online shop tot een riante villa als onderkomen voor uw ambassade. Wij helpen bij het zoeken van een bedrijfsobject, de bezichtiging, het onderhandelen met de aanbiedende partij en het opmaken van het contract en de juridische afhandeling.

Verhuren of verkopen

Ook als u een bedrijfsruimte wilt verhuren of verkopen wenden wij onze kennis en kunde aan voor een succesvolle overdracht. Wij komen graag langs voor een opname van uw vastgoedobject en om u te adviseren over de mogelijkheden, risico’s en aandachtspunten bij verhuur. Met elkaar bepalen wij de huur- of verkoopprijs. Uiteraard helpen wij ook bij al die andere zaken die bij verhuur of verkoop om de hoek komen kijken.

Huren, verhuren of verkopen?

Wij wenden graag onze kennis en kunde aan voor een succesvolle overdracht.

Check ook onze tips bij verhuur

Check ook onze tips bij verkoop

Bekijk ons aanbod bedrijfsruimten