Styling-tips bij verhuur 2017-08-11T14:17:42+02:00

6 stylingtips! Zó maakt u uw woning prima verhuurbaar!

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Zorg er daarom voor dat kandidaat huurders een goed gevoel krijgen bij de bezichtiging van uw woning. Hoe? Zes waardevolle adviezen om uw huurwoning optimaal te presenteren.

Belangstellende huurders zien graag ruimte in een huis. Creëer daarom voldoende loopruimte. Haal desnoods enkele (zware) meubels tijdelijk weg. Zorg ervoor dat alles netjes is opgeruimd.
Ook licht creëert ruimte. Laat daarom volop licht binnen: haal de luxaflex of rolgordijnen op en open alle gordijnen maximaal. Doe voor wat meer sfeer de lampen aan, ook overdag. En was nog even de ramen.
De geur van appeltaart is wat achterhaald. Een fris huis werkt veel beter. Ventileer daarom goed en zorg ervoor dat uw woning fris ruikt. Zet wat verse bloemen op tafel.
Potentiële huurders moeten zich als het ware al in uw huis zien wonen. Dat gevoel krijgen ze minder snel als ze overal (nog) persoonlijke voorwerpen van u zien. Haal daarom alle fotolijstjes en persoonlijke spullen weg.
Wellicht woont u zelf nog in uw te verhuren woning. Maar in een huurhuis horen geen huidige bewoners. Ga daarom even naar buiten en geef kandidaat huurders de kans het huis vrijuit te bekijken en te beoordelen. Op die manier zien ze beter voor ogen hoe het is als zij er straks zelf wonen.
Een visitekaartje ziet er altijd verzorgd uit. Ruim daarom het voorportaal van uw appartement op, Veeg de stoep van uw woning, verwijder het onkruid uit de voortuin, haal het speelgoed uit de achtertuin en maai het grasveld. Allemaal zaken waarbij belangstellende huurders de indruk krijgen dat u uw huurwoning altijd netjes heeft onderhouden. En dat draagt weer bij aan een perfecte eerste indruk.