Midden in het populaire Duinoord gelegen ruim en licht bovenhuis met vier slaapkamers en een groot terras op het zuidoosten. De woning ligt op de 2e en 3e verdieping met een voordeur en eigen opgang op straatniveau.
De wijk Duinoord ligt aan de rand van de Internationale Zone en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. Winkelstraten (Reinkenstraat en Frederik Hendriklaan) op korte afstand. De Haagse binnenstad en het Noordzeestrand op tien fietsminuten. Enig opknapwerk noodzakelijk.

Indeling van het door ons aangeboden bovenhuis:
BEGANE GROND Voordeur, halletje. Trap naar overloop op tweede etage.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met een vaste kast en de wc-ruimte. Zeer royale en lichte zit- en eetkamer voorzien van suiteseparatie met kasten en schuifdeuren. Aan de achterzijde een serre met zicht op de tuinen en een doorgeefluik naar de keuken. De keukenruimte ligt aan de achterzijde en heeft een sobere Zweedse inrichting. Aan straatzijde: een kabinet.
DERDE VERDIEPING Overloop. Aan straatzijde: een sfeervolle slaapkamer met vaste kastenwand en (berg-)kamer. Aan de achterzijde: een ruime slaapkamer met toegang tot het terras en de eenvoudig ingerichte badkamer met de opstelplaats voor de geiser. Het terras (ZO) is over de volle breedte van het pand en vangt een groot gedeelte van de dag zon.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond;
- Bouwkundig rapport beschikbaar;
- Woonoppervlakte circa 162m2;
- VvE recent geactiveerd, bijdrage € 141,- per maand;
- Ouderdom-, materialen-, niet-bewoners- en milieuclausules in NVM koopakte;
- Oplevering in overleg (kan snel).