An incredible opportunity to purchase a stunning and well insulated ground floor apartment of approx. 120 m2, superbly located in the Archipel, a much sought-after neighborhood. This luxurious home has been meticulously designed and renovated. It's absolutely a very wonderful and imposing residence. It consists of a (in 2023) completely renovated house arranged over two floors and comprises a well-appointed lounge/dining area with an open-plan kitchen featuring built-in appliances, two open-plan bedroom-bathrooms and a third bedroom en suite bathroom. A case of moving straight in and start to live in the most sought after area of The Hague. For English: see Funda English.

Een bijzonder en slim verbouwde benedenwoning met een twee-laags uitbouw, drie slaapkamers annex badkamers en een beknopte stadstuin (NO). De woning werd recent gerenoveerd, geďsoleerd (Energielabel A) en is intern in een uitstekende staat van onderhoud.

LOCATIE Batjanstraat (Archipel) is een rustige woonstraat met eenrichtingsverkeer. Huisnummer 5 ligt tussen de Atjehstraat en Riouwstraat. Op loopafstand van openbaar vervoer en winkelaanbod in de Bankastraat; op loop-/fietsafstand van de binnenstad, Scheveningen, het strand en Den Haag CS.

INDELING
Voordeur, gang met wc-ruimte met de meterkast.
WOONKAMER Ruime zit-/eetkamer met een open keuken, openslaande deuren naar de tuin en een deur naar het achterhuis. De keukenunit en keukenwand hebben een praktische indeling met veel kastruimtes en lades en zijn geoutilleerd met (inbouw-)apparatuur: AEG oven, AEG koffiemachine, Bosch koelkast en vriezer, 4-pits Elica kookplaat met afzuiging en een Princess vaatwasser.
SLAAPKAMER 1 Fraaie deuren bieden toegang tot een goed formaat slaapkamer (dan wel studeerkamer, bibliotheek) met de deur naar een doucheruimte.
UITBOUW BEGANE GROND
Gang, royale wc-ruimte annex wasruimte met de opstelplaats voor de was-/droogmachine en de cv-ketel. Prachtige, grote SLAAPKAMER 2 met een vaste kast onder de trap, een bijzondere wandbekleding en een doorloop naar de badkamer. De open badkamer is ingericht met een design ligbad, handdoekradiator, ruime douche, wastafelmeubel met spiegel.
UITBOUW EERSTE VERDIEPING
SLAAPKAMER 3 is ruim, heeft een open badkamer en kan worden afgesloten met een schuifdeur op de begane grond. De badkamer heeft een douche en een wastafelmeubel met spiegel.

TUIN De beknopte, noordoost georiënteerde tuin is bereikbaar vanuit de eetkamer en de gang in de uitbouw.

ISOLATIE De kruipruimte, uitbouwdak en de gevel zijn geďsoleerd, de kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing. Energielabel A.

VVE Drie/achtste aandeel in de actieve ‘VvE Batjanstraat 3 en 5 te ‘s-Gravenhage'. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 211,41. De verenigingsreserve per juni 2023: circa EUR 3.182,42.

VERDER Bouwjaar 1909; eigen grond; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht: in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.