Wie wil niet zo'n spectaculair en luxe DAKTERRAS? Het dakterras (circa 42m2) en de woonkeuken zullen u overtuigen om te willen verhuizen! Een prachtig gerenoveerde dubbele bovenwoning op de eerste-, tweede verdieping met een WOONKEUKEN, twee slaapkamers (oorspronkelijk drie slaapkamers), twee balkons, een vliering, alsmede een adembenemend dakterras. Het appartement werd vakkundig en met oog voor details gerenoveerd/verbouwd tot een buitengewoon stijlvolle, eigentijdse woning.
A gorgeous ROOF TERRACE. A beautiful 2-bedroom (originally 3-bedroom) apartment with 2 balconies, contemporary LIVE-IN KITCHEN and a roof terrace (approx. 42m2). The property is well proportioned. The entertaining space in the apartment is spacious, bright and functional. For English see Funda English.

LOCATIE De Beetslaan is een boomrijke straat in de geliefde woonwijk Cromvliet. Deze woonwijk grenst nagenoeg aan Den Haag en Voorburg. Huisnummer 144 ligt tussen de Da Costalaan en Cromvlietkade. Openbaar vervoer op korte loopafstand: Geestbrugweg en Haagweg. NS-station Den Haag HS en Voorburg is op fietsafstand. Lokale winkels in Oud-Rijswijk en ook Voorburg-Centrum op korte (loop-)afstand. Het Rijkswegennet is op een paar autominuten afstand.

INDELING Voordeur op straatniveau, hal met meterkast, binnentrap naar woonlaag.
EERSTE VERDIEPING Overloop met een garderobekast en een moderne wc-ruimte met fontein. Twee fraaie kamers, in open verbinding met elkaar: aan straatzijde een woning-brede zitkamer met een (bio-ethanol) open haard; aan de achterzijde de woonkeuken met een (gel) open haard en openslaande deuren naar het balkon. Het balkon heeft een praktische balkontafel, ligt op het zuiden en vangt de ochtend- en middagzon.
De keukenruimte is ideaal ingericht met een kookeiland met bar en een eigentijdse keukenopstelling. Het kookeiland heeft een 5-pits gasstel, een afzuigkap, lades, kastruimte en bar. De kastenwand met functionele opbergruimte, een apothekerskast en een draaiplateau is voorzien met een combimagnetron, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en de opstelplaats voor de cv-ketel.
Vloerdecoratie: laminaatvloer.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met een vaste kast en een kast met de wasmachineaansluiting.
Aan de straatzijde ligt -over de volle breedte van de woning- SLAAPKAMER 1. Deze slaapkamer heeft een hoog plafond, ingebouwde opbergruimtes, alsmede een ingenieuze verrijdbare trapkast om de VLIERING en het dakterras te bereiken.
Aan achterzijde SLAAPKAMER 2 met openslaande deuren naar het BALKON (met trap naar het dakterras). Deze slaapkamer is ontstaan door het samentrekken van twee slaapkamers.
Tussenliggende, verzorgde BADKAMER met hoekdouche, wastafel en dakraam. De badkamer kan worden vergroot met de naastliggende kastruimte. Verkoper heeft materialen ervoor aangeschaft, maar zal de klus niet meer zelf afmaken.
Vloerdecoratie: laminaatvloer.

DAKTERRAS Het dakterras (2019) is vakkundig aangelegd en omzoomd met een fraai hekwerk. De niveauverschillen, de mooie accessoires, de afwerking, de verlichting, de ‘dak-pantry' en bovenal het fenomenale uitzicht garanderen een absoluut wow-effect. Het dakterras is bereikbaar via de vliering of via de buiten spiltrap.

VVE 7/87-ste aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 131,00.

VERDER: Bouwjaar 1933; eigen grond; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.