Royaal en bijzonder ingedeelde dubbele bovenwoning, gelegen in één van de kommetjes aan de Breitnerlaan. Rustige ligging op enige afstand van het verkeer op de Breitnerlaan, voldoende parkeer- (en oplaad-)plekken voor de deur. Fijne winkelstraat (van Hoytemastraat) voor dagelijkse boodschappen en met diverse restaurants en terrassen om de hoek. Zeer eenvoudig bereikbaar via uitvalswegen (Amsterdam A-44 en A-4, Rotterdam A-13 en Utrecht A-12) en met het openbaar vervoer. Centraal station op minder dan 10 fietsminuten. De wijk kenmerkt zich door zeer veel groen, grote parken (Clingendael, Arendsdorp, Haagse Bos) met uitgebreide wandelmogelijkheden, bosspeeltuinen, sportverenigingen en basis- en middelbare scholen, alles in een veilige woonomgeving. Fietsafstand naar het Scheveningse strand is 20 minuten.

Indeling van het door ons aangeboden bovenhuis met dakterras.

Entree via tuinpad, entreehal en trap naar de overloop op de eerste etage.
EERSTE VERDIEPING Ruime L-vormige overloop, met toegang tot de wc met fontein, centraal in het huis gelegen. De voor- en achterkamer bevinden zich aan weerzijden van deze overloop. De voorkamer is ruim van opzet, voorzien van een halfronde erker met wijds zicht over de kom van de Breitnerlaan. Een diepe vaste kast onder de trap naar de tweede etage. De achterkamer, nu in gebruik als eetkamer, grenst aan het achterbalkon over de volle breedte. Keuken aan de achterzijde met eenvoudige opstelling, breed genoeg voor kasten aan weerzijde. Vanuit de keuken tevens toegang tot het balkon.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met wc-ruimte met fontein. Aan de voorzijde een riante slaapkamer met vaste kast, erker, vier op maat gemaakte inbouwkasten en doorgang naar de badkamer. Tussenliggende badkamer -zowel vanuit de voorkamer als overloop bereikbaar- met ligbad, handdoekradiator en vaste wastafel in meubel. Vanaf de overloop toegang tot de achter-slaapkamer met vaste kast voorzien van wasmachine- en drogeraansluiting en openslaande deuren naar het balkon over de volle breedte. Achter-zijkamer, ook met toegang tot het balkon.
TDERDE VERDIEPING Grote overloop met opstelplaats cv-ketel en toegang tot een badkamer met douche, wc en vaste wastafel. Twee sfeervolle zolderkamers (beide met dakkapel) met dakramen en veel licht. Een zonnig dakterras maak deze etage af.
De naast het entree-pad gelegen tuin is in nader overleg eventueel te huur.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- woonoppervlakte circa 166m2, buitenruimte 20m2;
- VvE in oprichting, maandelijkse bijdrage circa € 200,-;
- Rijks Beschermd Stadsgezicht;
- Slaapkamers op 2e etage zijn voorzien van Airco;
- materialen-, ouderdom- en milieu-clausules;
- Oplevering in overleg.