Een aantrekkelijk, eigentijds ingericht appartement in Couperusduin 2 (eigen grond). De woning is verdeeld over twee woonlagen (tweede en eerste verdieping), heeft twee slaapkamers en ligt aan de rustige achterzijde van het complex. In de onderbouw een BERGING en PARKEERPLAATS (vraagprijs: EUR 22.500,00 kosten koper). For English: see Funda English.

LOCATIE Op de grens van de populaire Archipelbuurt. Het wooncomplex ligt op een strategische locatie: op (zeer) korte loopafstand van het Vredespaleis, de winkels in de Bankastraat, openbaar vervoer en de binnenstad.

INDELING
HOOFDENTREE: via het bruggetje aan de Burgemeester Patijnlaan of via de parkeergarage/de onderbouw. ENTREE WONING: via een trappenhuis of liftinstallatie naar de derde verdieping en daarna een beknopt (buiten)trappenhuis naar een onderliggende woonlaag. Een klein portaal met twee entreedeuren, voordeur woning.

INDELING ZIT-/EETVERDIEPING op de tweede verdieping. Hal met een ruime (garderobe)kast en de wc-ruimte. EETKEUKEN met praktische Bulthaup System 20 keukenelementen met Gaggenau-apparatuur (koelkast met vriesvak, gaskookplaat, wasemkap, heteluchtoven, vaatwasser). De ruimte ligt aan de Malakkastraat-zijde en is mede door de twee ramen heerlijk licht. De ZITKAMER ligt op een iets lager niveau en grenst aan de binnentuin van het complex. De kamer heeft een vaste kast (met de elektrische installatie) en een deur naar het balkon/terras. Het terras ligt op het zuidoosten en biedt zicht op de boomrijke binnentuin en heeft een doorkijkje naar de Burgemeester Patijnlaan.

INDELING SLAAPVERDIEPING op de eerste verdieping. De slaapverdieping ligt op een lagere woonlaag. Overloop met grote trapkast met de wasmachineaansluiting. SLAAPKAMER 1 EN SLAAPKAMER 2 met een klein balkon, liggende aan de Malakkastraat-zijde. Eigentijds ingerichte badkamer met douchecabine, wastafel, wc en spiegelkastje.

BERGING EN PARKEERPLAATS: In de onderbouw is een berging en een eigen parkeerplaats.

VVE WONING en BERGING: 95/23243-ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 385,11 (inclusief bijdrage voor onder meer gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, schoonmaak, verzekeringen, voorschot stookkosten).
VVE PARKEERPLAATS: 2/23243-de aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 7,68.

EN VERDER: Rijks Beschermd Stadsgezicht Archipel; eigen grond, in de NVM-koopakte worden de ouderdoms-, funderings- en milieu-clausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.