Zeer ruime woning, gelegen op de begane grond én eerste etage. Samengevoegd en intern verbonden met een trap vanuit de hal. Ook de oorspronkelijke deur vanuit het portiek op de eerste etage is nog aanwezig. Zeer geschikt als gezinswoning of voor dubbele bewoning met bijvoorbeeld inwonende ouder(s). Zonnige achtertuin met praktische achteringang. Gelegen in rustige woonstraat.

Indeling van het door ons aangeboden huis:
BEGANE GROND Entree via gedeeltelijk gesloten portiek. Hal met toegang tot meterkast, wc en binnentrap naar de eerste etage.
Op de begane grond een doorgebroken woon-/eetkamer met open doorgang naar de ruime woonkeuken met veel kast- en werkruimte.
Aan straatzijde een slaapkamer.
ACHTERTUIN De tuin is zowel vanuit de woonkamer als keuken bereikbaar. De tuin ligt op het zuidoosten, is voorzien van een stenen schuur en -heel praktisch- een achteringang.
EERSTE VERDIEPING Binnenhal, tevens bereikbaar vanuit het portiek (handig voor laat thuiskomende pubers). Grote voorkamer (voormalige woonkamer) met toegang tot achterkamer. Voorzijkamer vanuit de hal bereikbaar. Zeer ruime badkamer (voormalig kamer en keuken samengevoegd) met ligbad, douche en dubbele vaste wastafel. Het BALKON ligt op het zuidoosten en bereikbaar via de achterkamer en badkamer.

Bijzonderheden:
- gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond;
- woonoppervlakte circa 114 m2;
- actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van EUR 150,--
- MJOP aanwezig;
- in NVM koopakte komen ouderdom-, materialen- en milieuclausules;
- oplevering in overleg.