Een sympathiek en buitengewoon licht hoek-appartement op de derde verdieping van een kleinschalig appartementencomplex (met liftinstallatie), gelegen aan het vriendelijke Castricumplein. De woning is verdeeld over een L-vormige woonkamer, twee slaapkamers, een keukenruimte, een badkamer, een balkon, alsmede een berging in de onderbouw.

ENTREE
Gemeenschappelijke entree, portiektrap of lift naar de woonlaag, voordeur woning.
INDELING
L-vormige hal met de meterkast. Aantrekkelijk L-vormige woonkamer met zicht op het boomrijke Castricumplein met zijn lokale winkels en horeca, en aan de noordwestzijde vrij uitzicht op het groen aan de Purmerendstraat en Nieuwendamlaan. Door de raampartijen aan de voor- en zijkant is deze kamer verzekerd van een mooie lichtinval. En heel prettig, de ramen in de woonkamer zijn voorzien van prachtige, elektrisch bedienbare zonwering.
Aan de achterzijde de keukenruimte en twee slaapvertrekken. De keukenruimte is van een goed formaat en is voorzien van een nette, ietwat gedateerde opstelling met (inbouw-)apparatuur en de wasmachineaansluiting.
Slaapkamer 1 is ruim en beschikt over een praktische wandgarderobekast. Slaapkamer 2 is kleiner en geschikt als kinder-, studeer- of gastenkamer.
De tussenliggende badkamer is eenvoudig ingericht met een ligbad, wastafel en wc.
Het balkon is bereikbaar via de keuken, heeft een balkonkast en vangt de ochtendzon.

ISOLATIE De gehele woning heeft kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

BERGING In de onderbouw is een berging.

VVE 600/17670-ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 199,74.
Voorschot stookkosten: EUR 72,78 per maand.

VERDER: Bouwjaar 1969; gezien het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, asbest, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.