Het is fijn wonen in de Columbusstraat. Al meer dan een eeuw lang! Ontdek het karakter en uitstraling van deze sfeervolle benedenwoning, met in de voortussenbouw drie (slaap)kamers en een praktische zolderkamer. Alsmede een verzorgde achtertuin (NW) met ochtend-, middag- en avondzon.

STIJLDETAILS: diverse stijlelementen uit de bouwperiode (1904) zijn bewaard gebleven. Zoals geornamenteerde plafonds, paneeldeuren, deurbeslag, lambrisering, kastenseparatie met glas-in-loodschuifdeuren en keukentegels.

LOCATIE: rustig gelegen tussen de Regentesselaan en de Beeklaan. Voor de kinderen: op korte (loop-/fiets)afstand van Emma’s Hof, het Koningsplein en Sunny Court. Op loopafstand van diverse openbaar vervoerverbindingen en de winkels in de Weimarstraat, de Reinkenstraat (Duinoord) en de Fahrenheitstraat (Bomenbuurt). Op fietsafstand van het Noordzeestrand en de binnenstad.

Indeling:
BEGANE GROND: voordeur, vestibule, tochtdeur, gang met gangkast voorzien van de elektrische installatie (10 voorzieningen met aardlekschakelaar), modern betegelde wc met fontein. Voorkamer (circa 540x365) en suite met de royale achterkamer (circa 750x365). Vloerdecoratie: eikenhouten vloerdelen. Plafondhoogte: 3.14 meter. De achterkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin.
De keukenruimte heeft een vaste kast met opstelplaats voor de wasmachine en –droger en is ingericht met een keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur en een close-in boiler.
TUSSENBOUW BEGANE GROND: gang, (slaap)kamer (circa 480x280).
TUSSENBOUW EERSTE VERDIEPING: overloop, wc, slaapkamer (circa 380x280).
TUSSENBOUW TWEEDE VERDIEPING: overloop, modern ingerichte badkamer met ligbad, douche, designwastafel, slaapkamer (300x280).
TUSSENBOUW DERDE VERDIEPING: ruime zolderkamer met, twee Velux dakramen en een ruime kast met de opstelplaats cv-ketel.

ACHTERTUIN: de goed aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin (circa 11.450x6.10 meter) ligt op het noordwesten en heeft een schuur. De tuin vangt de ochtend-, middag en avondzon.

Vereniging van Eigenaars: 1/3 aandeel in een actieve VvE met een ad hoc onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 65,00.

Onderhoud binnen: goed.
Onderhoud buiten: goed.

VERDER: eigen grond, Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht, afmetingen indicatief, in de NVM-koopakte worden gezien de (ver)bouwperiode milieu-, ouderdoms-, funderings- en asbestclausules opgenomen, overdrachtsdatum in overleg.