Ontdek het karakter en unieke uitstraling van deze sfeervolle benedenwoning met een fijne achtertuin op het noordwesten. Circa 115m2 woongenot verdeeld over twee prachtige woonkamers, een serre, drie slaapkamers, een moderne keuken en een badkamer.

LOCATIE: Huisnummer 5 ligt tussen de Franklinstraat en Regentesselaan, in de geliefde woonwijk Regentessekwartier.
Een wijk met een keur aan voorzieningen in de nabije omgeving. Zo zijn allerhande winkels dichtbij en bieden Weimarstraat en Reinkenstraat een keur aan leuke horecazaken. Het openbaar vervoer is om de hoek en het strand en binnenstad bevinden zich op slechts 10 minuten fietsen. De uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar. Voor kinderen zijn diverse scholen en speelplaatsen (Emma’s Hof en Sunny Court) in de buurt.

STIJLELEMENTEN: Dit bijzondere huis onderscheidt zich door zijn individuele karakter en detaillering als: geornamenteerde plafonds, kastenseparatie, glas-in-lood, natuurstenen schoorsteenmantels, paneeldeuren, deurbeslag, ,(steile) trappenhuis.

INDELING van de door ons aangeboden parterrewoning met tussenbouw aan de voorzijde:
Entree, vestibule met tochtdeur, T-vormige gang met een gangkast en de wc-ruimte met fontein.
De EETKAMER is door een kastenseparatie met schuifdeuren en suite verbonden met de ZITKAMER en de SERRE.
Vanuit de serre, via openslaande deuren, toegang tot de achtertuin.
De KEUKENRUIMTE heeft een deur naar de tuin en is ingericht met een moderne opstelling met een (inbouw-)vaatwasser, koelkast met vriesgedeelte, close-in boiler. Bijzonder praktisch is de bergruimte met de wasmachineaansluiting.

TUSSENBOUW STRAATZIJDE
BEGANE GROND: SLAAPKAMER 1 met de meterkast;
EERSTE ETAGE: Overloop met wc-ruimte met fontein, SLAAPKAMER 2 met een vaste kast;
TWEEDE ETAGE: Overloop, eigentijds ingerichte BADKAMER met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en de opstelplaats voor de Cv-ketel, alsmede SLAAPKAMER 3

ACHTERTUIN Fantastische, besloten achtertuin met namiddagzon en een houten (fietsen-)berging.

ONDERHOUD: Binnen en buiten redelijk tot goed.
ISOLATIE: De houten kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing (behalve twee raampjes op de derde woonlaag).

VVE: 2/7-de aandeel in de VvE met een bijdrage van EUR 13,61 per maand. Saldo totale reservefonds per december 2021: circa EUR 6.500. Het onderhoud van de tussenbouw is voor rekening huisnummer 5.

VERDER: Bouwjaar 1895, eigen grond, Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).