Een prachtige, uitstekend geďsoleerde benedenwoning (ENERGIELABEL A) met drie uitbouwkamers, een luxe open keuken, twee badkamers en een stadtuin (noordwest). De woning werd gebouwd in 1900 en compleet gerenoveerd, luxe ingericht en verduurzaamd in 2023.
An incredible opportunity to purchase a stunning and well insulated A-Label ground floor apartment of approx. 127 m2, superbly located in the Regentessekwartier, a much sought-after neighborhood. This luxurious home has been meticulously re-designed and renovated. It’s absolutely a very wonderful and imposing residence. It consists of a (in 2023) completely renovated house arranged over two floors and comprises a well-appointed lounge/dining area with an open-plan kitchen featuring built-in appliances, three bedrooms and two bathrooms. A case of moving straight in and start to live in this popular area of The Hague.

LOCATIE Daguerrestraat (Regentessekwartier) is een rustige woonstraat met eenrichtingsverkeer. Huisnummer 65 ligt tussen de Regentesselaan en Beeklaan. Op loopafstand van openbaar vervoer en winkelaanbod in de Weimarstraat, Reinkenstraat en Fahrenheitstraat; op loop-/fietsafstand van de binnenstad, Scheveningen, het strand en Den Haag CS.
Bovendien op korte afstand van buurtparken (Newtonplein, De Verademing), het Koningsplein en de verrassende stadstuin “Emma’s Hof”. Deze duurzaam ingerichte tuin biedt een unieke rustplek voor volwassenen alsmede een natuurlijke speelplek voor jonge kinderen.

INDELING
Voordeur, vestibule, vestibuledeur, gang met de meterkast en de wc-ruimte met fontein.
WOONKAMER Ruime zit-/eetkamer met een open keuken, openslaande deuren naar de tuin en een deur naar het achterhuis. Het plafond is voorzien van prachtige (inbouw)verlichting. De stijlvolle keukenunit en keukenwand hebben een praktische indeling met veel kastruimtes en lades en zijn geoutilleerd met AEG (inbouw-)apparatuur.
BADKAMER De badkamer is verrassend groot en stijlvol ingericht met mooie vloer- en wandtegels en voorzien van een wandcloset, een meubel met twee wastafels, een spiegel, een ligbad en een inloopdouche. En heel prettige: het dakraam zorgt voor natuurlijk daglicht.
UITBOUW BEGANE GROND Gang met vaste kast met de opstelplaats cv-ketel (A-label). SLAAPKAMER 1 met openslaande deuren naar de tuin en deur naar SLAAPKAMER 2, eveneens met openslaande deuren naar de achtertuin.
UITBOUW EERSTE VERDIEPING Overloop. Goed formaat SLAAPKAMER 3 met openslaande deuren naar het balkon (noordwest). BADKAMER 2 met een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel en een wandcloset.

TUIN De noordwest georiënteerde tuin is bereikbaar vanuit de eetkamer, de gang in de uitbouw en de slaapkamers op de begane grond.

GELUIDSISOLATIE Het plafond in de woonkamer is voorzien van isolatiemateriaal.
ISOLATIE De woning is zeer goed geďsoleerd: Energielabel A. De begane grondvloer is vervangen door een PS renovatievloer, voorzien van vloerverwarming. De vernieuwde dakbedekking van de uitbouw is voorzien van dikke laag PR isolatie. De thermisch isolerende kozijnen hebben 3-laags glas. Alle muren zijn van binnenuit geďsoleerd.

VLOERDECORATIE De woning heeft een fraaie, zeer luxe visgraatparketvloer.

VVE Een/derde aandeel in de actieve ‘VvE Daguerrestraat 63/65 te ‘s-Gravenhage’. De maandelijkse
VvE-bijdrage: € 75,00.

VERDER Bouwjaar 1900; eigen grond; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-,
funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht: in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.