Dit bijzonder charmante en zeer goed onderhouden huis is absoluut een bezoek waard! Het gaat om een benedenwoning met twee sfeervolle kamers en suite, een open keuken, een slaapkamer annex badkamer en een beknopte achtertuin/patio met schuur. De woning werd in 2021 -door de eigenaar- op een deugdelijke wijze gerenoveerd en kan zonder investering worden betrokken. Wie wordt de nieuwe eigenaar/bewoner van dit super leuke huis?

LOCATIE Huisnummer 29 ligt tussen de Haringstraat en Seinpoststraat, in het Scheveningse Renbaankwartier (genoemd naar de oude (paarden)renbaan, die in 1846 was aangelegd). Het is een ideale locatie voor strand-, boulevard- en watersportliefhebbers. De Noordzee, het strand, de Vissershaven zijn op (zeer) korte loop- en fietsafstand. Voor lokale winkels en restaurants: de Stevinstraat, de Keizerstraat, Badhuisstraat. Ook fijn: bioscoop Pathé, tennisbanen, het Westbroekpark en zwembad/sportcentrum De Blinkerd op zeer korte loopafstand. En openbaar vervoer: tramlijnen 1 en 9, buslijnen 21 en 22.

INDELING
Voordeur, gang met trapkast voorzien van de elektrische installatie, een diepe bergkast en de wc. Twee prachtige kamer en suite met kastenseparatie met glas-in-looddeuren: de zitkamer met een schoorsteenmantel ademt veel sfeer uit en de eetkamer met een schoorsteenmantel, opslaande deuren naar de tuin en een deur naar de slaapkamer. De stijlvolle eetkamer heeft een wandkeukenopstelling met een stoer werkblad van Belgisch hardsteen, een inbouwvaatwasser, een Smeg fornuis met vijfpits gaskookplaat en Grohe kokend waterboiler met kraan.
De goed formaat slaapkamer heeft een deur naar de tuin, een zeer praktische kastenwand en toegang tot de badkamer. De mooi betegelde ruimte heeft een inloopdouche met regendouchekop, een wastafelmeubel met spiegelkast en een designradiator.
De binnenplaats ligt op het zuidwesten en heeft een schuur met de opstelplaats voor de cv-ketel Intergas 2021 en de wasmachine.

VVE Het aandeel in de recent geactiveerde VvE: 14/41. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 135,15. Het VvE-banksaldo/reservefonds per 13-02-2024: EUR 791,60.

VERDER: Bouwjaar 1904; eigen grond; gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest-, -funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.