Een lichte en ruime vierkamerwoning (1940) op de derde verdieping van gebouw 'Zonnevreugd', met een balkon (ZO) grenzend aan de woonkamer. Circa 95 m2 wooncomfort verdeeld over een woon- eetkamer en suite, een open keuken, twee ruime slaapkamers, veel kastruimte en een nette badkamer. Een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. De woning ligt in het geliefde Zeeheldenkwartier, grenzend aan de binnenstad.

LOCATIE: Dit sfeervolle huis ligt op enkele minuten loopafstand van onder meer het oude centrum, de Paleistuin, het Vredespaleis, de Franse Ambassade en verschillende parken, alsmede de winkels en restaurants in de Piet Heinstraat, Prinsestraat en Noordeinde. De fietsafstand tot Den Haag CS en HS is circa 15 minuten. Openbaar vervoer, onder meer naar CS en HS, voor de deur en de CentrumRing en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

INDELING Hoofdentree via gesloten portiek met toegang tot de gemeenschappelijke fietsenberging, trap naar woonlaag, voordeur. Vestibule met tochtdeur. Ruime hal met de wc-ruimte met fontein, de meterkast, een vaste kast, alsmede een diepe vaste kast met de opstelplaats voor wasmachine, -droger en de Cv-ketel.
Twee royale kamers en suite middels een kastenseparatie: de zitkamer met erker aan straatzijde en de eetkamer met openslaande deuren naar het achterbalkon. De keukenruimte is in open verbinding met de eetkamer en is ingericht met een modern keukeneiland en L-vormige -opstelling (2018) voorzien van een (inbouw-)oven, inductiefornuis en ventilatiekap. De eetkamer met open keuken is een aantrekkelijke, lichte ruimte.
Slaapvertrek 1 met erker aan voorzijde. Slaapvertrek 2 aan de rustige achterzijde met een deur naar de doucheruimte en wastafel.

BALKON: Het balkon (circa 450x100) met balkonkast ligt op het zuidoosten, vangt de ochtend- en middagzon en biedt zicht op de groene en rustige achtertuinen van de Vondelstraat en 2e de Riemerstraat.

FIETSENSTALLING: Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging. Per appartement mogen maximaal twee fietsen worden gestald.

VERENIGING VAN EIGENAARS: 5/294ste aandeel in de hoofd-VvE met een actief onderhoudsbeleid (MJOP beschikbaar). Het meeste onderhoud wordt overigens gerealiseerd per half-portiek. VvE-bijdrage € 84,43 per maand.

VERDER: Bouwjaar 1940; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; eeuwigdurend recht van erfpacht; erfpachtcanon en beheerkosten zijn eeuwigdurend afgekocht met een obligatoire overeenkomst; gezien het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, asbest,- funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; transportdatum in overleg.