Op zoek naar een (starters)woning met veel sfeer? Wij bieden aan een sympathieke bovenwoning, gelegen op de eerste verdieping. Met twee woonkamers en suite voorzien van stijlvolle hoge plafonds, twee slaapvertrekken, een keuken, een eigentijds ingerichte badkamer met een infrarood sauna en een achterbalkon (noordoosten).

LOCATIE: In het Valkenboskwartier, tussen de Valkenboslaan en de Cartesiusstraat. Op loopafstand van supermarkten en de winkels in de Weimarstraat en openbaar vervoer (Loosduinseweg, Valkenboslaan).

INDELING: Gemeenschappelijke entree, halletje met elektrische installatie, gemeenschappelijke trap naar de woonlaag. Eigen voordeur, gang met de wc en een vaste kast.
Twee karaktervolle kamers en suite: voorkamer (circa 505x335) met schoorsteenmantel; achterkamer (circa 505x335) met schoorsteenmantel en openslaande deuren naar het balkon met ochtendzon. Voorzijkamer (circa 285x190). Vloerdecoratie: Houten vloerdelen. Plafondhoogte: 3.05m!
De keuken heeft een moderne opstelling met (inbouw-)kookplaat, ijskast en combi-oven/magnetron, de opstelplaats voor de Cv-ketel en een deur naar het balkon.
In het achterhuis is de tweede slaapkamer (circa 307x285) en de badkamer (circa 307x285). De badkamer is eigentijds ingericht met een inloopdouche, een wastafel en een sauna.

VVE: Drie/achtste aandeel in de VvE met een onderhoudsbeleid. De VvE-bijdrage: EUR 125,00 per maand.

VERDER: Bouwjaar 1906, eigen grond, de afmetingen zijn indicatief, Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht Valkenboskwartier, gezien de bouwperiode worden in de NVM-koopakte asbest-, milieu- en ouderdomsclausules opgenomen, oplevering per direct.