De Fultonstraat is een fijne, geliefde woonstraat in het Regentessekwartier. Huisnummer 153 (gebouwd in 1912) biedt modern wooncomfort. Deze goed onderhouden en uitstekend geďsoleerde benedenwoning heeft twee woonkamers en suite, een open keuken, drie slaapvertrekken en een badkamer in de uitbouw, een praktische voortuin en een achtertuin met middag- en avondzon.

LOCATIE: tussen de Beeklaan en de Marconistraat, op loopafstand van openbaar vervoer en winkelaanbod Weimarstraat/Reinkenstraat/Fahrenheitstrat, op fietsafstand van de binnenstad en het Noordzeestrand. Bovendien op korte afstand van buurtparken (Newtonplein, De Verademing) en de verrassende stadstuin “Emma’s Hof”. Deze duurzaam ingerichte tuin biedt een unieke rustplek voor volwassenen alsmede een natuurlijke speelplek voor jonge kinderen.

INDELING
BEGANE GROND Voordeur, gang met trapkast met elektrische installatie (10 voorzieningen met aardlekschakelaars), gangkast met opstelplaats voor wasmachine en –droger, gangkast met cv-ketel en de modern ingerichte wc-ruimte met een fontein.
Twee prachtige kamers en suite met een kastenseparatie met schuifdeuren voorzien van fraai gekleurd glas-in-lood. De sfeervolle ZITKAMER heeft een karakteristieke erker met openslaande deuren naar de voortuin en wordt gekenmerkt door de mooie lichtinval. De EETKAMER met openslaande deuren naar de achtertuin is vergroot met de bijgetrokken keukenruimte.
Deze ruimte is ingericht met een boekenkast, een keukentrolley, een keukeneiland (met gaskookplaat (5pits) en ventilatiekap) en een wandopstelling voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, koelkast, combimagnetron/oven en een Quooker.
UITBOUW
Gang met twee beknopte SLAAP-/WERKKAMERS en, bereikbaar met een schuifdeur, de HOOFDSLAAPKAMER. Tussenliggende, eigentijds uitgevoerde badkamer met een douche, wastafelmeubel, radiator en wc.

VLOERDECORATIE Vrijwel het gehele huis is voorzien van eiken laminaatparket.

VOORTUIN: De verzorgde voortuin biedt afstand tot de straat en privacy in de zitkamer. Een aangename plek om te genieten van de ochtend- en middagzon.
ACHTERTUIN: De tuin langs de uitbouwkamers heeft een tuinkast en vangt de middag- en avondzon.

ISOLATIE en VERDUURZAMING: Raam- en deurkozijnen hebben dubbele beglazing. De kruipruimte heeft isolatie, de keuken en uitbouw hebben vloerisolatie. De hoofdslaapkamer heeft spouwisolatie en is het dak voorzien van isolatieplaten. De woning beschikt bovendien over 8 zonnepanalen op het gemeenschappelijke dak.

VVE: Een/derde aandeel in VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 120,00.

VERDER: Bouwjaar 1912; eigen grond; gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest-, -funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.