Uitstekend en smaakvol gerenoveerd 4-kamer top-appartement met 2 slaapkamers, 3 balkons en moderne voorzieningen. Door de ligging op de tweede etage en grote raampartijen een uiterst licht en sfeervol appartement. Gelegen in populaire woonstraat nabij de Weimarstraat en het Regentesseplein met diverse winkels en uitspanningen. Openbaar vervoer om de hoek en Haagse binnenstad op minder dan 10 fietsminuten.

Indeling van het door ons aangeboden appartement:
Entree via karakteristiek trappenhuis naar voordeur op eerste etage, binnentrap naar woonlaag op tweede etage.
TWEEDE VERDIEPING: Overloop met daklicht, de wc-ruimte en de badkamer (circa 200x190) met inloopdouche, wastafel in eigentijds meubel en handdoekradiator.
Buitengewoon sfeervolle zit-/eetkamer (circa 895x385) met brede houten vloerdelen en een schuifpui naar het voorbalkon. Het voorbalkon vangt ochtend- en middagzon. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de open keuken met kookeiland en is voorzien van inbouwapparatuur. De voorzijkamer (circa 338x200) is bereikbaar via de woonkamer en heeft twee vaste kasten.
UITBOUWVERTREKKEN:
Kastenruimte (circa 285x290) met de opstelplaats voor de cv-ketel en wasmachine en deur naar achterbalkon (NW).
Achterliggende slaapkamer (circa 388x285) met openslaande deur naar het (derde) balkon met middag- en avondzon en een airco-installatie.

Bijzonderheden:
- eigen grond;
- Recent geactiveerde VvE met een voorgestelde bijdrage € 120,- per maand;
- VvE heeft opdracht gegeven het dak te vernieuwen; uitvoering 01 mei;
- woonoppervlakte circa 76 m2;
- beschermd stadsgezicht;
- materialen-, ouderdom- en milieuclausules in NVM akte;
- oplevering in overleg.