De Fultonstraat is een fijne, geliefde woonstraat in het Regentessekwartier. Huisnummer 84 (gebouwd in 1906) biedt modern wooncomfort. Deze goed onderhouden benedenwoning heeft een doorgebroken zit-/eetkamer, een open keuken en in de tussenbouw straatzijde: een fraai trappenhuis, drie slaapvertrekken en een badkamer. De L-vormige achtertuin (ZO) staat garant voor zonnige en gezellige momenten. Wordt u de nieuwe bewoner van dit charmante huis?

LOCATIE: tussen de Beeklaan en de Marconistraat, op loopafstand van openbaar vervoer en winkelaanbod Weimarstraat/Reinkenstraat/Fahrenheitstraat, op fietsafstand van de binnenstad en het Noordzeestrand. Bovendien op korte afstand van buurtparken (Newtonplein, De Verademing) en de verrassende stadstuin “Emma’s Hof”. Deze duurzaam ingerichte tuin biedt een unieke rustplek voor volwassenen alsmede een natuurlijke speelplek voor jonge kinderen.

INDELING
BEGANE GROND Voordeur, vestibule, T-vormige hal met een praktische trapkast, een kast met de opstelplaats voor wasmachine en –droger en de modern ingerichte wc-ruimte met een fontein (en goede beenruimte). Ruime doorgebroken woonkamer met lamelparket en openslaande deuren naar de tuin. De keukenruimte is in open verbinding met de woonkamer en heeft een deur naar de tuin. De eetkamer met open keuken is, mede door het open karakter, buitengewoon licht.
De L-vormige keukenopstelling (2017) is voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, magnetron, oven, koel-/vriescombinatie en afzuigkap. In een keukenkast is de opstelplaats voor de Cv-ketel.
TUSSENBOUW STRAATZIJDE
BEGANE GROND Slaapkamer 1 met de meterkast.
EERSTE VERDIEPING Overloop en slaapkamer 2 met een -open- vaste kast.
TWEEDE VERDIEPING Overloop met een deur naar slaapkamer 3 en de op ingenieuze wijze gerealiseerde badkamer. De badkamer is ingericht met een inloopdouche, wastafelmeubel, spiegelkastje en een wc. De lichtkoepel zorgt voor een prettige lichtinval.

ACHTERTUIN: De goed formaat tuin heeft een houten berging, is zuidoost georiënteerd en vangt de ochtend- en middagzon.

ISOLATIE en VERDUURZAMING: De kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en in de kruipruimte van de woonkamer en slaapkamer werd in 2015 Isochips bodemisolatie aangebracht.

ONDERHOUD In 2022 werd een Meerjarig Onderhoudsplan opgesteld. Maart 2024 werd hout- en buitenschilderwerk uitgevoerd door de firma Sibbbing.

VVE: Drie/zevende aandeel in VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 98,00. De VvE werd recentelijk geactiveerd. Er is -nog- geen reservefonds opgebouwd.

VERDER: Bouwjaar 1906; eigen grond; gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest-, -funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.