Dit super lichte appartement biedt een prachtig panorama! Geniet van de skyline van onze residentie. Op de zesde verdieping van het appartementencomplex Residence Eline Vere (1998) bieden wij aan een nette, eenvoudig ingericht driekamer-hoekwoning (circa 71 m2) met een inpandig balkon (circa 5 m2) op het zuidoosten, een berging en een PARKEERPLAATS in de onderbouw.

A nice and very bright two bedroom apartment with south east facing loggia. We have on offer a nice lateral apartment on the 6th floor of an apartment building on the edge of Zeeheldenkwartier, Duinoord and Zorgvliet. It comes with a (bike) storage and a parking space. For English see Funda English

LOCATIE: Het voormalige kantoorgebouw (1968) werd in 1998 volledig getransformeerd tot een appartementencomplex en staat goed in het zicht, op de grens van de Internationale Zone, woonwijk Duinoord en ambassadewijk Zorgvliet. Op de kruising Groot Hertoginnelaan en 1e Sweelinckstraat, op loopafstand van de winkels, restaurants en terrassen aan Reinkenstraat, Prins Hendrikstraat, alsmede het Anna Paulownaplein. Nabij openbaar vervoer en uitvalswegen. En op fietsafstand (en voor sommigen op loopafstand) van het Noordzeestrand, Scheveningen en de binnenstad.

INDELING BEGANE GROND:
Stijlvolle gemeenschappelijke entree, twee ruime liften of het trappenhuis naar woonlaag.
INDELING ZESDE VERDIEPING:
Voordeur, gang met wc-ruimte met wandcloset en - fontein, vaste kast met opstelplaats wasmachine, -droger, unit mechanische ventilatie en de cv-ketel. Buitengewoon lichte zit-/eetkamer met een fenomenaal uitzicht over zuidoost en zuidwest Den Haag. De keukenruimte is in open verbinding met de woonkamer en heeft een L-vormige opstelling met een (inbouw-) Siemens vaatwasser, Siemens kookplaat en Samsung koel-/vrieskast.
De hoofdslaapkamer 1 ligt op de hoek. Werk-/slaapkamer 2 heeft een deur naar de loggia.
De loggia heeft ‘s-ochtends en in de middag zon en is bereikbaar via de woonkamer en de werkkamer.
Tussenliggende, sober ingerichte badkamer met een douche, handdoekradiator en een wastafel.
De meterkast met de elektrische installatie, gas- en watermeter is op de gang, naast de voordeur.

BERGING: in de onderbouw.
PARKEERPLAATS: een parkeerplaats in parkeerkelder.

Vereniging van Eigenaren: 81/5055-ste (woning) en 10/5055-ste (parkeerplaats) aandeel in de actieve VvE. De VvE-bijdrage is EUR 228,50 (woning en berging) en EUR 13,56 (parkeerplaats) per maand.

VERDER: eigen grond, Rijks Beschermd Stadgezicht Duinoord, afmetingen zijn indicatief, in de NVM-koopakte worden milieu- en ouderdomsclausules opgenomen, oplevering in overleg.