De Bomenbuurt is zeer gewild, de boomrijke Hanenburglaan is een ideale locatie en huisnummer 188 is uw bezoek waard. We bieden aan een van oorsprong driekamerwoning (twee kamers en suite met een voorkamer) op de eerste verdieping met een nette keuken, een gedateerde badkamer en een balkon op het zuidoosten.

LOCATIE Hanenburglaan 188 ligt tussen de Fahrenheitstraat en de Valkenboskade. De woning ligt op zeer korte loopafstand van de winkels en supermarkten aan de Fahrenheitstraat, de Thomsonlaan en de Goudsbloemlaan. Op korte loop-/fietsafstand van (internationale) scholen, een bibliotheek, stadsdeelkantoor, sportfaciliteiten en dergelijke. De binnenstad, de duinen, het Noordzeestrand op fietsafstand. Op loopafstand van openbaar vervoer (Goudenregenstraat, Laan van Meerdervoort, Sportlaan). Parkeergelegenheid: Parkeren voor de deur of in een van de zijstraten. Vanaf 18:00 uur is het betaald parkeren. Bewoners komen in aanmerking voor een parkeervergunning.

ENTREE Gemeenschappelijke hoofdentree, gesloten portiek, portiektrap naar woonlaag, voordeur woning.
INDELING WONING L-vormige hal met de meterkast. De L-vormige woon-/eetkamer (oorspronkelijke voorkamer van de kamers en suite met bijgetrokken slaapkamer) heeft een speelse plattegrond met suitekasten, ingebouwde kasten en drie raampartijen. Mede door het zijraam vangt deze ruimte een mooie licht en biedt een aangenaam zicht op de laan met haar brede stoepen en bomen.
De achterkamer van de kamers en suite werd gebruikt als slaapkamer. De kamer heeft nog de suitekasten, een fraaie schoorsteenmantel en openslaande deuren naar het balkon.
De keukenruimte is ingericht met een moderne opstelling, een Bruynzeel servieskast, ventilatiekap en de opstelplaats Cv-ketel.
De ruime, gedateerde badkamer heeft een douche, wc, wastafel en handdoekradiator.
Het woning-brede balkon, bereikbaar via de achterkamer en de keuken, heeft een praktische balkonkast is zuidoost georiënteerd en staat garant voor fijne zonuren.

VVE 17/127-ste aandeel in de “Hanenburglaan 180 tot en met 190 te ’s-Gravenhage” met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE- bijdrage: EUR 125,24. Het VvE-reservefonds per 31 december 2022: EUR 20.137,98.

VERDER: Gezien de bouwperiode worden in de NVM-koopakte een niet-bewonersclausule, (toekomstige)milieu-, asbest, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.