Op een superfijne, rustige locatie in woonwijk Clingendael (Benoordenhout) bieden wij aan: een buitengewoon licht driekamerflat met vrij uitzicht over een waterpartij en groenstrook. Het gaat om een driekamerwoning met twee slaapvertrekken, een semi-open keuken, een achterbalkon, een zonnig Frans balkon, alsmede een (fietsen)berging achter het complex.
A rare opportunity has arisen to get yourself a fantastic apartment. This wonderful two bedroom apartment is well situated on the first floor and comprises a well-appointed and very bright lounge/dining area with modern kitchen featuring built-in appliances, a sun facing French balcony and at the back a balcony facing Northeast. The property has been well looked after and is in good condition. It comes with a bike storage on the ground floor. For English: see Funda English.

LOCATIE Huisnummer 109 ligt tussen de Breitnerlaan en de Wassenaarseweg. Het is aantrekkelijke en rustige plek om te wonen. Op korte (loop)afstand van Park Clingendael, de Amerikaanse Ambassade en de lokale winkels aan de Breitnerlaan. Openbaar vervoer (buslijn 23 en 29) en de winkels aan de Van Hoytemastraat op loop-/fietsafstand. NS-stations Den Haag CS en LvNOI zijn op fietsafstand.

ENTREE Afgesloten portiek met bellen- en brievenbussentableau, trapkast met de meters, trap naar eerste verdieping, voordeur.
INDELING L-vormige hal. Woonkamer met openslaande deuren naar het Franse balkon. De keukenruimte is in open verbinding met de woonkamer. De moderne keukenopstelling is voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, oven met 5-pits kookplaat, ventilatiekap en de opstelplaats voor cv-ketel.
Aan de achterzijde: slaapkamer 1 (bereikbaar vanuit de woonkamer) en slaapkamer 2. Beide slaapkamers hebben een deur naar het woning-brede balkon (noordoost) met twee balkonkasten.
Tussenliggende, eigentijds ingerichte badkamer met wc, meubel met wastafel, bidet en douche.

BERGING Achter het complex een (fietsen)berging.

VVE Aandeel in de actieve VvE: 14/84. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 100,75.

ISOLATIE De kozijnen zijn gedeeltelijk van gemoffeld aluminium en gedeeltelijk kunststof, voorzien van dubbele beglazing.

VERDER Eigen grond; Bouwjaar 1952, Rijks Beschermd Stadsgezicht Benoordenhout; in de NVM-koopakte worden gezien het bouwjaar ouderdoms-, asbest-, (toekomstige)funderings- en (toekomstige)milieuclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.