Een bijzonder aantrekkelijk appartement in het Zeeheldenkwartier! Dit eigentijdse ingerichte huis in ‘oude schil' is in een uitstekende staat van onderhoud. Het gaat om een eerste verdieping-woning in een pand uit 1895 met hoge plafonds (3.4 m!), een prachtige serre, een open keuken, twee slaapvertrekken, een badkamer en een apart toilet. De woning is compleet gerenoveerd, geďsoleerd, verduurzaamd (Energielabel A) en smaakvol ingericht met hoogwaardige voorzieningen. Er is een Frans balkon en de mogelijkheid bestaat om een buitenruimte te realiseren. Bovendien zijn de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Prins Hendrikplein om de hoek.

LOCATIE: Tussen de Trompstraat en van de Spiegelstraat. Nabij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein, Piet Heinplein. En niet ver van de Paleistuin, het Vredespaleis, de binnenstad en openbaar vervoer; op fietsafstand van de NS-stations, de Haagse duinen en kust.

ENTREE
Gemeenschappelijk hoofdentree met intercom, hal met meterkasten, gemeenschappelijke binnentrap naar woonlaag, overloop, voordeur woning.
INDELING
Hal met garderobenis en wc-ruimte met wandcloset en fontein. Royale ZIT-/EETKAMER met OPEN KEUKEN en SERRE. Aan straatzijde vangt de zitkamer de ochtend- en middagzon. De moderne keukenopstelling heeft een natuurstenen aanrechtblad, is voorzien van een (Bosch)vaatwasser, -koelkast, -vriezer, -oven, -ventilatiekap, een Siemens kookplaat, alsmede de wasmachineaansluiting. De (SLAAP)KAMER aan straatzijde heeft een fraai Frans balkon. Een fijne plek om te genieten van de ochtend- en middagzon. De serre ligt op het noordwesten en vangt de eind-van-de-middag- en avondzon. Een goede ruimte om bijvoorbeeld in te richten als werk- en studiehoek, zithoek, bibliotheek.
Aan de achterzijde is de tweede SLAAPKAMER en suite met een garderoberuimte. In de vaste wand-/garderobekast is eveneens de opstelplaats voor de Cv-ketel.
VLOERDECORATIE De kamers zijn gedecoreerd met mooie houten vloerdelen.
De tussenliggende badkamer is prachtig ingericht met een wastafelmeubel, designradiator en een inloopdouche voorzien van een inbouwregendouchekop, handdoucheset en nisjes.

VVE Het aandeel in de VvE: 1/3. De maandelijkse bijdrage: EUR 125,00. De VvE is actief, heeft een onderhoudsbeleid en circa EUR 9000,00 in kas.

VERDER: Eigen grond; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden gezien de bouwperiode ouderdoms-, materialen-, asbest-, (toekomstige) funderingsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg (kan snel).

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.