Een woning met een hoog plafond (3.50m!) en veel potentie! In het Zeeheldenkwartier bieden wij aan: een ruim twee/driekamerappartement op de eerste verdieping van een pand uit 1895. Circa 85m2 woonoppervlakte in een geliefde woonwijk van rond de voorlaatste eeuwwisseling. De woning heeft geen buitenruimte, maar de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Prins Hendrikplein zijn op zeer korte loopstand.

LOCATIE: Tussen de Trompstraat en van de Spiegelstraat. Nabij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein, Piet Heinplein. En niet ver van de Paleistuin, de binnenstad en openbaar vervoer; op fietsafstand van de NS-stations en het Noordzeestrand.

ENTREE op straatniveau, ruime entreehal met meterkasten, gemeenschappelijk trappenhuis naar de eerste etage, overloop, eigen voordeur.
INDELING WONING
L-vormige hal met wc-ruimte voorzien van een fontein.
Aan straatzijde de WOONKAMER (circa 7.40x4.00) en de KEUKENRUIMTE. De eenvoudige L-vormige keukenopstelling is voorzien van (inbouw-)apparatuur. Mede door twee (schuif-)ramen en de karakteristieke deurpartij met Frans balkon worden deze vertrekken gekenmerkt door een mooie lichtinval.
De SLAAPKAMER (circa 3.80x4.00) is bereikbaar via de woonkamer. Deze tussenliggende ruimte is voorzien van kast- en opbergruimte.
SERRE Aan de achterzijde is een fraaie woning-brede serre. Ideaal om in te richten als werk-/studieruimte of als slaapvertrek. In de kast is de opstelplaats voor de Cv-ketel Vaillant. De serre vangt middag- en avondzon en biedt zicht op achtertuinen en het schoolcomplex.
BADKAMER Royale badkamer met ligbad, wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.

VVE Het aandeel in de VvE: 1/3, de maandelijkse bijdrage: EUR 125,00. De VvE is actief, heeft een onderhoudsbeleid en circa EUR 4500,00 in kas.

VERDER: Eigen grond; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; in de NVM-koopakte worden gezien de bouwperiode ouderdoms-, materialen-, asbest-, (toekomstige) funderingsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 15 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).