Een aantrekkelijk, zeer goed onderhouden benedenhuis met DRIE slaapkamers, een eigentijdse open keuken (2020), een moderne badkamer (2020), een voor- en achtertuin, alsmede een achteruitgang. Gelegen aan de Voorburgse Jacob Catsstraat, een ruim opgezette woonstraat met huizen gebouwd in de jaren dertig van de vorige eeuw. Een bijzonder prettige straat om te wonen.

LOCATIE De woning ligt ideaal ten opzichte van openbaar vervoer. NS-Intercitystation LvNOI ligt op slechts 200 meter (loop)afstand, NS-station Den Haag CS ligt op korte fietsafstand. Ook tramhaltes (lijnen 2, 3, 4, 34) en bushaltes (lijnen 23, 24) liggen op korte loopafstand. Lokale winkels en winkelcentrum Julianabaan zijn op korte loop-/fietsafstand, de snelwegen zijn binnen vijf minuten bereikbaar.

INDELING WONING
Voordeur, vestibule, vestibuledeur, ruime binnenhal met de meterkast, de wc-ruimte met fontein en een kast met de opstelplaats voor de cv-ketel, de wasmachine en -droger.
WOONKAMER Buitengewoon sfeervolle zit-/eetkamer met een vaste kast en opslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de zitkamer zicht op de voortuin en de vriendelijke straat met voortuinen. De KEUKEN is in open verbinding met de eetkamer, heeft een deur naar de achtertuin en een moderne L-vormige keukenopstelling en -eiland. Praktisch ingericht met een (inbouw-)koel-/vrieskast, combi-oven, inductiekookplaat, designkap en vaatwasser. Opvallend is de prachtige lichtinval aan keuken- en eetkamerzijde.
SLAAPVERTREKKEN Aan de voorzijde twee slaapkamers grenzend aan de voortuin, beide voorzien van een vaste kast. Aan de achterzijde de hoofdslaapkamer met een vaste kast en openslaande deuren naar de tuin.
BADKAMER Tussenliggende, eigentijds betegelde en ingerichte badkamer met ligbad/douchecombinatie met badwand, wastafelmeubel, spiegelkast en een designradiator.
VLOERDECORATIE Het gehele huis (behalve de wc en badkamer) werd in 2020 voorzien van fraaie houten vloerdelen.

TUINEN In 2021 zijn de voor- en achtertuin voor het grootste gedeelte opnieuw aangelegd en bestraat. De voortuin is ideaal voor het plaatsen van fietsen en om te genieten van de einde-van-de-middag- en avondzon. De achtertuin is ingericht met mooie beplanting en terrassen, vangt de ochtend- en middagzon en heeft een achteringang.

ONDERHOUD De woning is goed onderhouden. In 2020 werd onder meer de huidige doorbraak naar de keuken gerealiseerd, de keuken en de badkamer opnieuw ingericht, de meterkast vernieuwd aangelegd met 10 groepen en stuukwerkzaamheden uitgevoerd. In 2022 is een nieuwe cv-ketel geďnstalleerd.

VVE Een/derde aandeel in de actieve ‘VvE Jacob Catsstraat 126, 128, 130 te Voorburg’. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 120,00. In 2019 werd onderhoud uitgevoerd (onder meer riolering, schilderwerk dakkapel en dakgoten).

VERDER Bouwjaar 1938; eigen grond; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht: in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.